Τσιτσιπάς: «Με ευνοεί αυτός ο καιρός - Αισθάνομαι υπέροχα στο Roland Garros»

Τσιτσιπάς: «Με ευνοεί αυτός ο καιρός - Αισθάνομαι υπέροχα στο Roland Garros»

Sportal newsroom 15:09 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 31.05.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε με καλή διάθεση μετά την νίκη του επί του Ρομπέρτο Καρμπάγες Μπαένα στο Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε ότι αισθάνεται καλά μπροστά στο κοινό του Roland Garros. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας «καθάρισε» στα τρία σετ τον Ρομπέρτο Καρμπάγες Μπαένα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του γαλλικού major.

«Αισθάνομαι υπέροχα σε αυτό το γήπεδο, στο Roland Garros, μπροστά σε αυτό κοινό. Είναι μεγάλη η υποστήριξη στους αθλητές», ανέφερε αρχικά ο Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας ρωτήθηκε και για τον ήλιο του Παρισιού. Όπως είπε, απολαμβάνει αυτές τις συνθήκες. «Με ευνοεί αυτός ο καιρός, μου αρέσει η αναπήδηση της μπάλας, όταν είναι ξηρές οι συνθήκες με ηλιοφάνεια, όπως τώρα. Απολαμβάνω την ηλιοφάνεια, ειδικά το πρωί», τόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Για το αν απολαμβάνει τα παιχνίδια, όπως είπε και ο Αλκαράθ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε: «Και οι δυο διασκεδάζουμε. Το κάνουμε κάθε μέρα, υπάρχει μεγάλος πόνος και σκληρή δουλειά για να βρεθούμε σε καλή κατάσταση. Εσείς βλέπετε το σόου, όταν προσπαθούμε να παίξουμε καλό τένις. Υπάρχει σκληρή δουλειά και αφοσίωση για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να θυμόμαστε να διασκεδάζουμε, ότι είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να το απολαμβάνουμε. Δεν είμαστε όλη μέρα σε ένα γραφείο, είναι ένα ιδιαίτερο επάγγελμα».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε τις 20 νίκες στο Roland Garros. Ο Έλληνας τενίστας δεν έχει χάσει στο Roland Garros από παίκτη εκτός του Top 50.