Ο Χάνφμαν πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στο τουρνουά της Μαγιόρκα

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Ο Χάνφμαν πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στο τουρνουά της Μαγιόρκα

Sportal newsroom 20:23 - 26.06.2023

Με τον Γιάνικ Χάνφμαν θα κοντραριστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Μαγιόρκα.

Ο Γιάνικ Χάνφμαν θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά της Μαγιόρκα. Ο 31χρονος Γερμανός, Νο.48 στον κόσμο, νίκησε με 6-2, 6-1 τον Πέδρο Κατσίν στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Χάνφμαν δεν αντιμετώπισε στο παρελθόν τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Τσιτσιπάς είναι πιθανό να αντιμετωπίσει τον Ρισάρ Γκασκέ στα προημιτελικά. Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος απέκλεισε τον 24χρονο τενίστα στο τουρνουά της Στουτγκάρδης.

Ο Αντριάν Μαναρινό είναι πιθανός αντίπαλος του Τσιτσιπά στα ημιτελικά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών ψάχνει μία καλή εμφάνιση στο χορτάρι αφού μετράει δύο ήττες στις τρεις αναμετρήσεις που έχει δώσει μέχρι σήμερα στη συγκεκριμένη επιφάνεια.

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοιτάζει και το Wimbledon. Το βρετανικό major ξεκινάει στις 3 Ιουλίου. Σημειώνεται ότι ο Έλληνας τενίστας είναι στην ισπανική πόλη μαζί με την αγαπημένη του, Πάουλα Μπαντόσα.

Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του. Ο Τσιτσιπάς μαζί με την Ισπανίδα τενίστρια προπονήθηκαν μαζί ενώ τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν στο Wimbledon με τον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης να μοιράζεται σχετικές φωτογραφίες.

«Είναι κάτι πολύ όμορφο γιατί κατανοεί πολύ ο ένας τον άλλον, έχουμε τα πράγματα πολύ ξεκάθαρα, είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξοι, αλλά ταυτόχρονα μοιραζόμαστε την προσωπική μας ζωή και μοιραζόμαστε πολλά πράγματα. Έχουμε μια πολύ σταθερή και δυνατή σύνδεση, οπότε μοιράζεται μαζί μου τις καλές και τις κακές στιγμές του, όπως και εγώ μαζί του, έτσι υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δίνουμε ο ένας στον άλλον πολλή δύναμη. Πέρα από αυτό, κάπως πιέζαμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε καλύτεροι, ανάρρωνα από τον τραυματισμό και έχει έρθει εδώ για να με βοηθά κάθε μέρα στις κακές μου στιγμές. Τώρα διαγωνίζεται και παρακολουθώ και εγώ, νομίζω ότι συνεισφέρουμε πολύ ο ένας στον άλλο», δήλωσε πρόσφατα η Πάουλα Μπαντόσα για τη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά.