Τσιτσιπάς: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε»

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Τσιτσιπάς: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε»

Sportal newsroom 18:31 - 12.09.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα κάλεσε τον κόσμο να σταθεί αλληλέγγυος σε όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Davis Cup θα λάβει μέρος 16 και 17 Σεπτεμβρίου στους αγώνες της Εθνικής ομάδας με αντίπαλο τη Σλοβακία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής στην τραγωδία των πλημμυρών και των πυρκαγιών που έχουν πλήξει την Ελλάδα. Η Λάρισα και ο Βόλος υποφέρουν εδώ και ήμερες από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Daniel» μετρώντας 16 θανάτους μέχρι στιγμής.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους ανθρώπους που έχουν πληγεί. Παράλληλα, ο 25χρονος αθλητής κάλεσε τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση χρημάτων.

«Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τι έχει περάσει η χώρα μας τελευταία. Δείξαμε το αληθινό ελληνικό πνεύμα με το να μείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους γείτονές μας, τους συμπολίτες μας, όλους όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες. Σας ζητώ να συμμετάσχετε μαζί μου στη συγκέντρωση χρημάτων για να είναι όλοι ασφαλείς και να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στα αγαπημένα τους σπίτια το συντομότερο δυνατό», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Τσιτσιπάς: «Ένα παιδικό μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε λόγο για ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα με τη διοργάνωση του Davis Cup στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το ιστορικό στάδιο.

«Ένα παιδικό μου όνειρο θα γίνει πραγματικότητα τον επόμενο μήνα. Τον Σεπτέμβριο θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ με την Εθνική μας ομάδα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στη συνάντηση με τη Σλοβακία για το Davis Cup. Στο χώρο όπου φιλοξενήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα διεξαχθούν για πρώτη φορά αγώνες τένις για την κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος σε επίπεδο Εθνικών ομάδων», ανέφερε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Ασύλληπτη ομολογία Κόκε: «Στο ποδόσφαιρο έβγαζα 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, με τα ναρκωτικά τα έβγαζα σε δύο μήνες!»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:36 - 11.09.2023

Ασύλληπτη ομολογία Κόκε: «Στο ποδόσφαιρο έβγαζα 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, με τα ναρκωτικά τα έβγαζα σε δύο μήνες!»

Ο Σέρχιο Κόκε παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων στάθηκε στις δικαστικές περιπέτειες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Και συνέχισε: «Είμαι σίγουρος πως η εικόνα από το Καλλιμάρμαρο θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, διαφημίζοντας τη χώρα μας. Παράλληλα, θα αποδειχθεί για μία ακόμη φορά πως η Ελλάδα μπορεί να διοργανώνει σπουδαία αθλητικά γεγονότα. Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί και να καμαρώσουμε την Εθνική μας ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου».