Τσιτσιπάς έτοιμος για τα ημιτελικά μετά από σπουδαία ανατροπή κόντρα στον Τζάρι

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Τσιτσιπάς έτοιμος για τα ημιτελικά μετά από σπουδαία ανατροπή κόντρα στον Τζάρι

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:23 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:32 - 04.08.2023

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να έχασε το πρώτο σετ από τον Νικολάς Τζάρι, όμως με μία σπουδαία ανατροπή πέρασε στα ημιτελικά του μεξικανικού Open (2-1).

Έπειτα από μία μάχη που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες, ο Τσιτσιπάς... πέταξε για τα ημιτελικά με σπουδαία ανατροπή. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας τέθηκε αντιμέτωπος με τον Νικολάς Τζάρι στα προημιτελικά του μεξικανού Open και κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη αν και βρέθηκε αρχικά με την πλάτη στον τοίχο. Ο 27χρονος Χιλιανός τενίστας αποδείχτηκε ένας σκληρός αντίπαλος, όμως στο τέλος γνώρισε τον αποκλεισμό.

Με ένα 5-0 σερί στο τάι μπρέικ, ο Τζάρι πήρε το πρώτο σετ και σόκαρε τον Τσιτσιπά. Στη συνέχεια, ο Έλληνας αθλητής έδειξε αντίδραση και χρειάστηκε να φτάσει και το δεύτερο σετ στο τάι μπρέικ, όπου το πήρε με 7-4. Σε ότι αφορά το τρίτο σετ που έκρινε και το αποτέλεσμα, ο Τσιτσιπάς έδειξε την ανωτερότητά του κι έφτασε στη νίκη με συνοπτικές διαδικασίες. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος τενίστας έκανε μπρέικ για να φτάσει στο 3-1 και με ένα δεύτερο έφτασε στο 6-2.

Ο 24χρονος τενίστας πήρε την πρόκριση (2-1) για τα ημιτελικά του Λος Κάμπος (ATP 250).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας τελείωσε στη 01.03 τοπική ώρα, με τους Μπόρνα Τσόριτς και Ίλια Ιβάσκα να είναι στην αναμονή.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τους αγώνες του Davis Cup στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Η ομοσπονδία τένις ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτήριων για τους αγώνες του Davis Cup. Η Εθνική ομάδα θα αναμετρηθεί με τη Σλοβακία με στόχο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της διοργάνωσης. Στους αγώνες θα είναι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγες ημέρες μετά το US Open. Οι αναμετρήσεις του Davis Cup θα γίνουν στο Καλλιμάρμαρο, που φιλοξενήσει αγώνες τένις για πρώτη φορά στην ιστορία.

«Το Παναθηναϊκό Στάδιο ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά στην ιστορία του για αγώνες τένις, στις 16-17 Σεπτεμβρίου 2023. Το διήμερο αυτό θα διεξαχθεί η κρίσιμη συνάντηση της Εθνικής μας Ομάδας με την Εθνική Ομάδα της Σλοβακίας για το GROUP I του DAVIS CUP. Στη συνάντηση θα δώσει το «παρών» και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Τα ημερήσια εισιτήρια ορίστηκαν σε 10€, 20€ και 100€, διαχωρισμένα σε τρεις ζώνες.

Η πώλησή τους θα ξεκινήσει άμεσα από την VIVA. Η ΕΦΟΑ καλεί την οικογένεια του ελληνικού τένις να είναι παρούσα για να ενισχύσει την Εθνική Ομάδα στους εξόχως σημαντικούς αγώνες της με αντίπαλο τη Σλοβακία», αναφέρει η ενημέρωση της ομοσπονδίας.