Την Τετάρτη θα συνεχιστεί ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Τιμ

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Την Τετάρτη θα συνεχιστεί ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Τιμ

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:39 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:51 - 04.07.2023

Η συνεχής βροχόπτωση έφερε αναβολή στον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντόμινικ Τιμ που διακόπηκε στο δεύτερο σετ.

Ο καιρός έφερε τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Wimbledon. Η βροχή που ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης έφερε αναβολές σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντόμινικ Τιμ θα συνεχιστεί την Τετάρτη 5 Ιουλίου. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκίνησε στο court 2 αλλά διακόπηκε στο δεύτερο σετ λόγω βροχής.

Ο αγώνας είχε διακοπεί και στο πρώτο σετ. Ωστόσο, η διάρκεια της βροχής ήταν μικρή, κάτι που επέτρεψε την επανέναρξη μετά από πέντε λεπτά. Ο Τιμ κατέκτησε το πρώτο σετ κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά με 6-3. Ο Αυστριακός δεν απειλήθηκε στο σερβίς του. Στο δεύτερο σετ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ήταν μπροστά με 4-3 στα γκέιμ. Σε εκείνο το σημείο, η βροχή ξεκίνησε και πάλι με τον διαιτητή να δίνει εντολή στους παίκτες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια.

Την Τρίτη θα υπάρχει δράση μόνο στα δύο μεγάλα κορτ που έχουν οροφή και δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες. Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη αναμένεται να αγωνιστεί και η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στη Μάρτα Κόστιουκ στην πρεμιέρα της στο Wimbledon.

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα στο «blind couple challenge»: Ποιος έκανε την κίνηση στο πρώτο φιλί; (vid)
ΤΕΝΙΣ

21:42 - 03.07.2023

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα στο «blind couple challenge»: Ποιος έκανε την κίνηση στο πρώτο φιλί; (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα έκλεισαν τα μάτια τους και απάντησαν σε ερωτήσεις, συμμετέχοντας έτσι στο διάσημο trend του Tik Tok «blind couple challenge». Μέσα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, μάλιστα, αποκαλύφθηκε το ποιος έκανε την πρώτη κίνηση.

Το πρόγραμμα του βρετανικού major έχει πάει πάρα πολύ πίσω. Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπήρξαν αναβολές και λόγω σκότους τη Δευτέρα. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα θα είναι εξαιρετικά φορτωμένο. Το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί η ώρα του αγώνα του Έλληνα τενίστα την Τετάρτη.