Το γράμμα του Τσιτσιπά στο τένις: «Σε αγαπώ και σε μισώ την ίδια στιγμή» (vid)

Το γράμμα του Τσιτσιπά στο τένις: «Σε αγαπώ και σε μισώ την ίδια στιγμή» (vid)

Την αγάπη του για το τένις μοιράζεται με το κοινό ο Στέφανος Τσιτσιπάς που αποκαλύπτει πότε ερωτεύθηκε το άθλημα.

Την ιδιαίτερη σχέση που έχει με το τένις μοιράστηκε με το κοινό ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών μίλησε στο κανάλι της ATP για τη στιγμή που ερωτεύθηκε το άθλημα.

Όπως είπε ο ίδιος, ήταν το 2001 όταν έπιασε για πρώτη φορά ρακέτα στα χέρια του μετά από προτροπή των γονιών του. Ο Απόστολος Τσιτσιπάς και η Τζούλια Σαλίνκοβα ασχολήθηκαν με το τένις, ενώ μέσω του αθλήματος γνωρίστηκαν, παντρεύτηκαν και έκαναν τέσσερα παιδιά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περιγράφει στην ATP ότι υπήρξαν στιγμές που δεν κατάφερε να κοιμηθεί μετά από σκληρή ήττα ή από τον πόνο στο κορμί του. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών μίλησε και για το ντεμπούτο του σε τουρνουά της ATP.

Ήταν το 2017 στο τουρνουά του Ρότερνταμ κόντρα στον Γάλλο Τζο - Γουίλφρεντ Τσόνγκα. Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε αλλά όπως είπε «διδάχθηκε πολλά αφού έπρεπε να γίνει πιο ώριμος και πιο κοντρολαρισμένος παίκτης».

Οι Μπακς με τον Λίλαρντ πέταξαν το... μπαλάκι τον Αντετοκούνμπο - Αν θέλει μπορεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι τις 22 Οκτώβρη
NBA

08:47 - 28.09.2023

Οι Μπακς με τον Λίλαρντ πέταξαν το... μπαλάκι τον Αντετοκούνμπο - Αν θέλει μπορεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι τις 22 Οκτώβρη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζήτησε από τους Μπακς να του δείξουν με πράξεις ότι στοχεύουν στο πρωτάθλημα αν θέλουν να τον δουν να ανανεώνει το συμβόλαιό του και εκείνοι απέκτησαν τον Ντέιμιαν Λίλαρντ - Τώρα περιμένουν να δουν αν ο Greek Freak συγκινήθηκε και αν ναι τότε μπορεί να υπογράψει άμεσα επέκταση συμβολαίου. Δεν χρειάζεται να περιμένει το καλοκαίρι του 2024...

Όπως είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο αγαπάει το παιχνίδι, την ίδια στιγμή το μισεί. Ο ίδιος ξεχώρισε, μάλιστα, την κατάκτηση του πρώτου 1000αριού στο Μονακό ως την καλύτερή του στιγμή μέχρι στιγμής στην καριέρα του.

«Μου δίδαξες να ζω τη ζωή όπως έρχεται, να μην αμφιβάλλω για τον εαυτό μου και να συνεχίζει να ζω ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα», κατέληξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφερόμενος στο τένις. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί αυτή την περίοδο στο τουρνουά του Πεκίνου. Πρώτος του αντίπαλος θα είναι ο Νικολά Τζάρι.