Ο Τσιτσιπάς βοήθησε στην ανακαίνιση κτιρίων στο Μαϊάμι

Ο Τσιτσιπάς βοήθησε στην ανακαίνιση κτιρίων στο Μαϊάμι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βοήθησε την τοπική κοινότητα στο Μαϊάμι να ανακαινίσει κτίρια.

Στο Μαϊάμι βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού θα λάβει μέρος στο 1000άρι τουρνουά της αμερικάνικης πόλης. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας συμμετείχε μέσω του Miami Open United στην ανακαίνιση κτιρίων.

Ο Στέφανος Ταιτσιπάς συμμετείχε στο βάψιμο ενός κτιρίου αλλά και σε άλλες εργασίες που έγιναν. Μαζί θα με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα στη συγκεκριμένη ενέργεια συμμετείχαν ο Σεμπάστιαν Κόρντα, η Καρολάιν Ντόλεχαϊντ και η Χέιλι Μπατίστ.

«Μου αρέσει να βοηθάω ανθρώπους και να κάνω το καλύτερο που μπορώ γι' αυτόν τον πλανήτη. Σήμερα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα να έρθω εδώ και να κάνω κάτι διαφορετικό απ' ό,τι έχω συνηθίσει. Ήταν ανανεωτικό, νιώθω ότι εξαγνίζει την ψυχή μου. Πέρασα πολύ καλά με τους συναδέλφους, αυτή η εμπειρία μας φέρνει πιο κοντά, για τον ίδιο σκοπό, να βοηθήσουμε την τοπική κοινότητα», τόνισε αρχικά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

«Ελπίζω να ολοκληρώσω αυτό το τουρνουά όπως έκανα και σήμερα μ' αυτό το σπίτι, να έχω τα ίδια συναισθήματα για το τένις μου και να νιώσω δημιουργικός στο court, που είναι ο τελικός στόχος μου», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον στόχο του στο Miami Open.

Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Μαϊάμι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ντένις Σαποβάλοφ και Λουτσιάνο Ναρντέρι στον δεύτερο γύρο του Miami Open. Αν ο Τσιτσιπάς προκριθεί στον τρίτο γύρο, θα βρει μπροστά του είτε τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ, είτε έναν εκ των Αρθούρ Φις και Ματέο Αρνάλντι, ο οποίος στο τουρνουά του Ακαπούλκο είχε κάνει τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του, κερδίζοντας τον Τέιλορ Φριτς στη φάση των «32».

Υποψήφιος αντίπαλος στη φάση των «16» είναι ο Αντρέι Ρούμπλεφ. Εφόσον ο Τσιτσιπάς φτάσει στα προημιτελικά τότε είναι πολύ πιθανό να κληθεί να αντιμετωπίσει τον κάτοχο του τίτλου, Γιάνικ Σίνερ. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει λογικά τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, που πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό ενώ το μεγάλο φαβορί για αντίπαλος στον τελικό είναι ο Κάρλος Αλκαράθ.