Συγκλονιστικές στιγμές: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά των παικτών της εθνικής μπάσκετ της Σερβίας ο Τζόκοβιτς (vid)

Συγκλονιστικές στιγμές: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά των παικτών της εθνικής μπάσκετ της Σερβίας ο Τζόκοβιτς (vid)

Δημήτρης Χούπης 23:36 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 12.09.2023

Οι παίκτες της Εθνικής Σερβίας μπάσκετ, αλλά και ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνώρισαν τρομερή υποδοχή στο δημαρχείο του Βελιγραδίου.

Η Σερβία το βράδυ της Τρίτης (12/9) γιόρτασε για τους δικούς της αθλητές. Στο δημαρχείο του Βελιγραδίου είχε στηθεί μια μεγάλη γιορτή, η οποία ήταν προς τιμήν των φιναλίστ του Μουντομπάσκετ, αλλά και του Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο οποίος κατέκτησε το US Open. Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ επέστρεψε από τη Μανίλα τη Δευτέρα (11/9) και κατά την άφιξή τους, είδα μια... μικρή γεύση του το θα ακολουθούσε μια μέρα μέρα μετά. Συγκεκριμένα μερίδα κόσμου βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου για να αποθεώσει τους φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ωστόσο γιορτή χωρίς τον Νόβακ Τζόκοβιτς δεν γινόταν. Για τον λόγο αυτό η εκδήλωση έγινε σήμερα, προκειμένου να προλάβει να επιστρέψει από τη Νέα Υόρκη. Όπου εκεί κατέκτησε το US Open, το οποίο αποτελεί το 24ο Grand Slam που έχει στη συλλογή του.

Αυτό που συνάντησε στο Βελιγράδι όμως σίγουρα δεν το περίμενε. Ο κόσμος με το που τον είδε άρχισε να τον αποθεώνει, με τον ίδιο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Τα μέλη της Εθνικής ομάδας μπάσκετ μάλιστα τον αγκάλιασαν, αποθεώνοντάς τον με τη σειρά τους. 

«Το πιο συγκινητικό καλωσόρισμα... Ήταν η πρώτη φορά που έζησα κάτι τέτοιο γιατί ήμουν με την οικογένεια, τους φίλους. Μάλλον δεν θα ζήσω ποτέ κάτι τέτοιο. Ήμουν στη σκηνή με πρωταθλητές ενός άλλου αθλήματος τους οποίους θαυμάζω, σέβομαι και υποστηρίζω και μοιράζομαι τη σκηνή μαζί τους, οπότε θα το θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν ξέρω, είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου.

Ο Τζόκοβιτς τραγούδησε το «my way» μετά την κατάκτηση του US Open και απέδειξε ότι δεν μπορείς να είσαι καλός σε όλα (vid)
ΤΕΝΙΣ

10:10 - 11.09.2023

Ο Τζόκοβιτς τραγούδησε το «my way» μετά την κατάκτηση του US Open και απέδειξε ότι δεν μπορείς να είσαι καλός σε όλα (vid)

Σε τρομερά κέφια ήταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την κατάκτηση του US Open και αποφάσισε να το... ρίξει στο τραγούδι, ερμηνεύοντας το my way του Φρανκ Σινάτρα, κάνοντας τους παρευρισκόμενους να θέλουν να κλείσουν τα αυτιά τους.

Είμαστε ένα έθνος που δεν υποχωρεί ποτέ και δεν τα παρατάει ποτέ. Πριν από μερικά χρόνια, άκουσα ότι το Βελιγράδι, που κατεδαφίστηκε 47 ή 49 φορές, ξαναχτίστηκε. Μπορείτε να νιώσετε αυτό το πνεύμα με αυτούς τους νέους που είναι εδώ απόψε και μπορείτε να νιώσετε την περηφάνια τους...

Οι μεγαλύτεροι πρεσβευτές αυτής της χώρας είναι αθλητές και είναι απίστευτο προνόμιο για εμάς να μπορούμε να εκπροσωπούμε τη Σερβία όπου κι αν βρισκόμαστε. Ευχαριστώ τους ανθρώπους για την αγάπη, την πίστη και τη θέλησή σας, δόξα στον Θεό, ζήτω η Σερβία», ήταν τα λόγια του Νόλε στο πλήθος.