Ο Τζόκοβιτς τραγούδησε το «my way» μετά την κατάκτηση του US Open και απέδειξε ότι δεν μπορείς να είσαι καλός σε όλα (vid)

Ο Τζόκοβιτς τραγούδησε το «my way» μετά την κατάκτηση του US Open και απέδειξε ότι δεν μπορείς να είσαι καλός σε όλα (vid)

Sportal newsroom 10:10 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 11.09.2023

Σε τρομερά κέφια ήταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την κατάκτηση του US Open και αποφάσισε να το... ρίξει στο τραγούδι, ερμηνεύοντας το my way του Φρανκ Σινάτρα, κάνοντας τους παρευρισκόμενους να θέλουν να κλείσουν τα αυτιά τους.

Ποιος να συγκριθεί μαζί του! Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε στα τρία σετ τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και κατέκτησε το US Open. Έφτασε τους 24 Grand Slam τίτλους ο Σέρβος, που επιστρέφει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε με 6-3, 7-6(5), 6-3 του Ντανίλ Μεντβέντεφ και κατέκτησε το φετινό US Open.

Αυτός είναι ο 24ος Grand Slam τίτλος για τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος ισοφάρισε το θρυλικό ρεκόρ της Μάργκαρετ Κορτ και βάζει για την απόλυτη κορυφή. Ο 36χρονος τενίστας έφτασε τους 96 τίτλους καριέρας μετρώντας, πλέον, τέσσερις (2011, 2015, 2018 οι προηγούμενες) κατακτήσεις στη Νέα Υόρκη.

Έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης, ο Σέρβος πρωταθλητής ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και είχε όρεξη για τραγούδι. Αποφάσισε λοιπόν να δείξει τις ικανότητες του, ερμηνεύοντας το my way του Φρανκ Σινάτρα, με το αποτέλεσμα βέβαια να μην τον δικαιώνει και να αποδεικνύει ότι ορθώς ασχολήθηκε με το τέννις και όχι με το τραγούδι...