Ζίβκοβιτς και Μλαντένοβιτς «τρελάθηκαν» με τον Τζόκοβιτς και πανηγύρισαν τη νίκη του μέσα στο αεροπλάνο (vid)

Εθνική Σερβίας

i

© PrtScr

Ζίβκοβιτς και Μλαντένοβιτς «τρελάθηκαν» με τον Τζόκοβιτς και πανηγύρισαν τη νίκη του μέσα στο αεροπλάνο (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:54 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 11.09.2023

Η Εθνική Σερβίας των Ζίβκοβιτς και Μλαντένοβιτς έμαθε μέσα στο αεροπλάνο για τη νίκη του μυθικού Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του US Open, κι όπως είναι λογικό στήθηκε ένα... ατελείωτο πάρτι.

Ο μυθικός Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε για ακόμη μία φορά στην κορυφή και γέμισε με περηφάνεια όλους τους Σέρβους!

Στον τελικό του US Open απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Νόλε επικράτησε με 6-3, 7-6(5), 6-3 κι έφτασε τους 24 τίτλους Grand Slam στην καριέρα του.

Ο Σέρβος τενίστας έβαλε και πάλι το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας του τένις, ενώ παράλληλα επέστρεψε στο Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης μετά από σχεδόν τρεις μήνες και τις 19 Ιουνίου, με τον Κάρλος Αλκαράθ να πέφτει στο Νο2.

Λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Τζόκοβιτς, η ποδοσφαιρική ομάδα της Εθνικής Σερβίας αγωνίστηκε στην έδρα της Λιθουανίας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024. Η ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς πήρε τη νίκη χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες (1-3), χάρη στο «σόου» του Μίτροβιτς ο οποίος πέτυχε χατ τρικ.

Όπως διαπιστώνεται από το παρακάτω βίντεο, κατά τη διάρκεια της επιστροφής από το Βίλνιους, η αποστολή της Σερβίας έμαθε για το τεράστιο επίτευγμα του Νόβακ Τζόκοβιτς κι όπως ήταν λογικό στήθηκε ένα ατελείωτο πάρτι μέσα στο αεροπλάνο.

Μάλιστα, στους πανηγυρισμούς διακρίνονται και οι... δικοί μας Ζίβκοβιτς και Μλαντένοβιτς, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του κορυφαίου Σέρβου τενίστα.

Το ξέσπασμα και τα δάκρυα του Τζόκοβιτς μετά την κατάκτηση του US Open (vids)

Αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, ο Νόλε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μέσα στο κορτ γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο Arthur Ashe Stadium.

Αργότερα, πήρε αγκαλιά την κόρη του που βρισκόταν στο κάτω μέρος της εξέδρας κι εν συνεχεία ανέβηκε με τη βοήθεια των ανθρώπων ασφαλείας στο box του και πανηγύρισε έντονα την κατάκτηση του τίτλου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος της διοργάνωσης, ο Σέρβος πήρε και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο που υπήρχε από τους διοργανωτές για τον νικητή. Συγκεκριμένα, θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό 2.760.372 ευρώ, ενώ ο Μεντβέντεφ δε θα φύγει παραπονεμένος αφού θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό 1.380.186 ευρώ.