O Τζόκοβιτς είδε Ελληνίδα δημοσιογράφο και της μίλησε σε άπταιστα ελληνικά (vid)

Νόβακ Τζόκοβιτς

i

© Glomex

O Τζόκοβιτς είδε Ελληνίδα δημοσιογράφο και της μίλησε σε άπταιστα ελληνικά (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:31 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 20.11.2023

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο ATP Finals, ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε στην κάμερα της Comsote TV και μεταξύ άλλων απέδειξε πως... κατέχει την ελληνική γλώσσα.

Στον μεγάλο τελικό, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκαμψε την αντίσταση του Γιανίκ Σίνερ και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, κέρδισε με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και κατέκτησε τον τίτλο στο ATP Finals. Ο Σέρβος πρωταθλητής, έφτασε τα επτά τρόπαια στην εν λόγω διοργάνωση και ξεπέρασε τα έξι του Ρότζερ Φέντερερ, όντας πλέον, ο πολυνίκης του θεσμού.

Λίγο μετά την απονομή του τροπαίου, ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τις τρομερές εμφανίσεις του απέναντι σε Σίνερ και Αλκαράθ, ενώ στο τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την δημοσιογράφο σε άπταιστα ελληνικά.

«Φυσικά είμαι άνθρωπος. Ξαφνιάστηκα ευχάριστα με το επίπεδο τένις που έπαιξα σήμερα και χτες σκεπτόμενος το γεγονός ότι δεν έπαιξα καλά στη φάση των ομίλων. Είναι κομμάτι της ιστορίας της καριέρας του πως όταν πρέπει κάνω ένα βήμα μπροστά. Πιστεύω ότι ο Γιάνικ το ένιωσε από την αρχή του αγώνα ότι είχα προετοιμαστεί καλά. 

Είχα καθαρά χτυπήματα, ήμουν πιο επιθετικός από τον αγώνα μας στους ομίλους όπου περίμενα από εκείνον να κάνει λάθη. Είμαι χαρούμενος από το επίπεδό μου και είμαι ευγνώμων στην ομάδα μου που το έκανε να συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η φετινή σεζόν ήταν μια από τις καλύτερες της καριέρας μου»

Ο 36χρονος τενίστας έφτασε τους 98 τίτλους συνολικά και σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν μία από τις καλύτερες της καριέρας του.

Τζόκοβιτς: «Όλα όσα μου συνέβησαν πέρυσι έγιναν καύσιμο για μένα - Πέτυχα τους στόχους μου αλλά απομένει ακόμα ένας τελικός»
ΤΕΝΙΣ

12:16 - 19.11.2023

Τζόκοβιτς: «Όλα όσα μου συνέβησαν πέρυσι έγιναν καύσιμο για μένα - Πέτυχα τους στόχους μου αλλά απομένει ακόμα ένας τελικός»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει ακόμα ένα ραντεβού με την ιστορία και μίλησε για την εκπληκτική του σεζόν, το ματς με τον Κάρλος Αλκαράθ και τον τελικό που ακολουθεί με τον Γιάνικ Σίνερ.

«Αυτή τη χρονιά ήταν πολύ ξεχωριστό, γιατί ο Γιανίκ, ως ένας Ιταλός που αγωνιζόταν εδώ το άθλημά μας πήρε μεγάλη στήριξη, ήταν απίθανο. Σας ευχαριστώ που μας ακολουθείτε σ' αυτή τη μεγάλη σεζόν, που ήταν μια από τις καλύτερες που είχα στην καριέρα μου. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που είναι μέρος του αθλήματός μας. Έχουμε μια από τις μεγαλύτερες σεζόν στον αθλητισμό, παίζουμε από τον Ιανουάριο έως τον Νοέμβριο και έχουμε πολλά τουρνουά σε όλο τον κόσμο», ήταν τα λόγια του 36χρονου τενίστα.

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο