Ο απίθανος Τζόκοβιτς κατέκτησε για έβδομη φορά τον τίτλο στο ATP Finals

Νόβακ Τζόκοβιτς

i

©glomex

Ο απίθανος Τζόκοβιτς κατέκτησε για έβδομη φορά τον τίτλο στο ATP Finals

Ιάσονας Τσίλης 22:43 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:20 - 19.11.2023

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγραψε ξανά ιστορία, καθώς επικράτησε με 2-0 σετ του Γιανίκ Σίνερ και με επτά κατακτήσεις, είναι πλέον ο πολυνίκης στο ATP Finals.

Το σήκωσε κι αυτό! Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκαμψε την αντίσταση του Γιανίκ Σίνερ και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, κέρδισε με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και κατέκτησε τον τίτλο στο ATP Finals.

Ο Σέρβος πρωταθλητής, έφτασε τα επτά τρόπαια στην εν λόγω διοργάνωση και ξεπέρασε τα έξι του Ρότζερ Φέντερερ, όντας πλέον, ο πολυνίκης του θεσμού.

Στο πρώτο σετ, ο Τζόκοβιτς «χτύπησε» νωρίς, κάνοντας μπρέικ μόλις στο τρίτο γκέιμ και από εκεί και έπειτα κράτησε με χαρακτηριστική άνεση το σερβίς του, δεν απειλήθηκε καθόλου και πήρε το πρώτο σετ με 6-3 χωρίς ουσιαστικά να... «ιδρώσει».

Στο δεύτερο σετ, ο Σέρβος συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα απ' το πρώτο και έσπασε το σερβίς του Σίνερ με το «καλημέρα», ενώ έφτασε πολύ κοντά στο να προηγηθεί με 3-0 στα γκέιμς, με τον Ιταλό να ξυπνάει σε εκείνο το σημείο και να κρατάει το σερβίς του, μένοντας στο παιχνίδι.

«Τι στο καλό σκεφτόμουν;»: Δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη από τον Τζόκοβιτς για κείμενο που είχε γράψει!
ΤΕΝΙΣ

17:50 - 18.11.2023

«Τι στο καλό σκεφτόμουν;»: Δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη από τον Τζόκοβιτς για κείμενο που είχε γράψει!

Βρετανός δημοσιογράφος ζήτησε δημόσια συγγνώμη για κείμενο που είχε γράψει για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και είχε προβλέψει την αγωνιστική κατάρρευση του Σέρβου.

Στη συνέχεια ο Σίνερ, έφτασε κοντά στο να σπάσει το σερβίς του Νόλε, όμως ο Σέρβος έσωσε δύο μπρέικ πόιντς, πήρε όλους τους κρίσιμους πόντους και κατέκτησε και το δεύτερο σετ με ίδιο σκορ, πανηγυρίζοντας έτσι τον έβδομο του τίτλο στο ATP Finals και 98ο στην καριέρα του.