Ξέσπασμα Ρούνε εναντίον του διαιτητή: «Είσαι ανέκδοτο! Απάντα μου σε αυτό που σε ρωτάω» (vid)

Ξέσπασμα Ρούνε εναντίον του διαιτητή: «Είσαι ανέκδοτο! Απάντα μου σε αυτό που σε ρωτάω» (vid)

Sportal newsroom 17:33 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 17.05.2023

Σε έξαλλη κατάσταση με τον διαιτητή του αγώνα του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ο Χόλγκερ Ρούνε.

Ο Χόλγκερ Ρούνε είχε πολλά παράπονα από τον διαιτητή στον αγώνα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο 20χρονος Δανός κοντράρεται με τον κάτοχο 22 Grand Slam τίτλων στα προημιτελικά του Masters της Ρώμης.

Ένας πόντος που χρεώθηκε στον Νόβακ Τζόκοβιτς προκάλεσε την «έκρηξη» του νεαρού τενίστα προς τον διαιτητή. Το χτύπημα του Σέρβου ήταν άουτ - όπως φάνηκε και από το hawk eye - με τον Ρούνε να διαμαρτύρεται έντονα.

Ο διαιτητής κατέβηκε από τη θέση του για να δει το σημάδι, αλλά δεν άλλαξε απόφαση. Τα παράπονα του Ρούνε έγιναν πιο έντονα μετά το τέλος του game. Ο νεαρός Δανός απευθύνθηκε σε έντονο ύφος στον διαιτητή.

«Άκουσε με. Σε είχα ξανά τρεις - τέσσερις φορές και έκανες λάθη σε κάθε παιχνίδι μου. Είσαι ανέκδοτο. Όταν κάνεις κάποιο λάθος δέχεσαι κάποια τιμωρία; Μπορείς να μου απαντήσεις; Ναι ή όχι; Απάντησε στην ερώτησή μου. Τιμωρείσαι όταν κάνεις κάποιο λάθος; Γιατί όταν εγώ κάνω κάποιο λάθος δέχομαι πρόστιμο. Για αυτό σε παρακαλώ σεβάσου τους παίκτες», φάνηκε να λέει ο Ρούνε. Την ίδια ώρα ο Πατρίκ Μουράτογλου, προπονητής του Ρούνε, προσπαθούσε να ηρεμήσει τον Δανό τενίστα.