Νόρι: «Ο Τζόκοβιτς με συγχώρησε για αυτό που του έκανα...»

Νόβακ Τζόκοβιτς

i

© Intime

Νόρι: «Ο Τζόκοβιτς με συγχώρησε για αυτό που του έκανα...»

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:19 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:44 - 17.06.2023

Στο παρελθόν ανήκει η κόντρα του Κάμερον Νόρι και του Νόβακ Τζόκοβιτς, όπως αποκάλυψε ο Βρετανός τενίστας.

Δεν υφίσταται πλέον κόντρα ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και του Κάμερον Νόρι. Οι δύο τενίστες αναμετρήθηκαν στη φάση των «16» του τουρνουά της Ρώμης και τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο Βρετανός χτύπησε τον σπουδαίο αντίπαλό του.

Ο Σέρβος δέχθηκε με δύναμη το μπαλάκι στη γάμπα μετά από σμας του Νόρι στον μεταξύ τους αγώνα, ενώ είχε την πλάτη του γυρισμένη. Ο Τζόκοβιτς εκνευρίστηκε και έριξε ένα δολοφονικό βλέμμα στον αντίπαλό του.

«Είμαστε καλά. Μιλήσαμε. Είμαστε καλά τώρα. Στο τέλος της ημέρας, νίκησε», σημείωσε ο Βρετανός τενίστας μιλώντας στους Times. Όπως είπε ο Νόρι, η μεταξύ τους κόντρα δεν υφίσταται πια.

«Είδα το ριπλέι όταν με χτύπησε με την μπάλα», είπε ο Σέρβος τότε. «Θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν το έκανε εσκεμμένα. Όμως, η αντίδραση μου δεν ήταν τόσο πολύ γι’ αυτό. Φυσικά του επιτρέπεται να πάρει ιατρικό τάιμ-άουτ (σ.σ πριν σερβίρει για το παιχνίδι ο Τζόκοβιτς), φυσικά επιτρέπεται να χτυπήσει με την μπάλα έναν παίκτη, φυσικά επιτρέπεται να φωνάξει “πάμε” μπροστά στο πρόσωπο ενός παίκτη μετά από κάθε πόντο.

Αυτά είναι πράγματα που γνωρίζουμε εμείς οι παίκτες στα αποδυτήρια και δεν είναι σωστό να συμπεριφερόμαστε έτσι ο ένας στον άλλον. Έφερε όλη αυτή τη συμπεριφορά στο court και απάντησα σε αυτό. Δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψω σε κάποιον να συμπεριφέρεται έτσι και απλά να σκύβω το κεφάλι μου. Θα απαντήσω σε αυτό», πρόσθεσε για το σκηνικό ο Νόβακ Τζόκοβιτς .