Η Κέιτ Μίντλεντον έβαλε σε δεύτερη μοίρα το τρόπαιο του Wimbledon - Αλκαράθ και Τζόκοβιτς υποκλίθηκαν στην ομορφιά της (gallery)
i

Photo by Steven Paston/PA Images via Getty Images

Η Κέιτ Μίντλεντον έβαλε σε δεύτερη μοίρα το τρόπαιο του Wimbledon - Αλκαράθ και Τζόκοβιτς υποκλίθηκαν στην ομορφιά της (gallery)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:56 - 16.07.2023

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εντυπωσίασε τους φιναλίστ του Wimbledon, Αλκαράθ και Τζόκοβιτς, με την ομορφιά της και οι δύο τους δεν μπόρεσαν παρά να υποκλιθούν.

Σχεδόν 5 ώρες διήρκησε ο συγκλονιστικός τελικός του Wimbledon, ανάμεσα σε Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους στην ιστορία της διοργάνωσης. Εν τέλει νικητής ήταν ο Ισπανός ο οποίος αρχίζει δειλά-δειλά να χτίζει ένα «legacy» γύρω από το όνομα του, κατακτώντας το δεύτερο μεγάλο τρόπαιο στην καριέρα του. Όλα αυτά, μάλιστα, ενώ είναι μόλις 20 χρονών.

Φυσικά, εκτός από τους δύο τενίστες, υπήρχαν και άλλοι πρωταγωνιστές οι οποίοι δεν έπιασαν καν ρακέτα. Ανάμεσα τους η Κέιτ Μίντλεντον η οποία ήταν και εκείνη που παρέδωσε το τρόπαιο στον νικητή του φετινού τουρνουά. Όπως ήταν λογικό, η ομορφιά της έβαλε σε δεύτερη μοίρα το τρόπαιο και τόσο ο Σέρβος όσο και ο Ισπανός, δεν μπόρεσαν παρά να υποκλιθούν στην ομορφιά της.

Η βασιλική οικογένεια στον τελικό του Wimbledon

Στο γήπεδο βρέθηκε ο πρίγκιπας Ουλίαμ μαζί με τη σύζυγο του Κέιτ, οι οποίοι είχαν στην παρέα του τα παιδιά τους. Ο μικρός Τζορτζ και η μικρή Σαρλότ έδωσαν το «παρών» στις κερκίδες του σταδίου και μάλιστα αμφότεροι κέντρισαν το ενδιαφέρον. 

Αφενός, η κόρη του Βρετανού έγινε viral στο Twitter για το ντύσιμο της, αφού πολλοί... ζήλεψαν τα γυαλιά ηλίου της και το φόρεμα της, υποστηρίζοντας πως έχει μπει σε mood καλοκαιριού. Αφετέρου, ο νεαρός Τζορτζ αποτέλεσε μεγαλύτερο αντικείμενο συζήτησης.

 Ο πρώτος λόγος αφορούσε την ομοιότητα που είχε με τον πατέρα του Ουίλιαμ, αφού το ντύσιμο και οι εκφράσεις των δύο παρουσίαζαν τρομερή ομοιότητα. Ο δεύτερος αφορούσε τις αντιδράσεις του, με τον μικρό λάτρη του τένις να ζει έντονα το ματς.