Ο Κύργιος «επιτέθηκε» στους σχολιαστές του BBC για την περιγραφή τους στον τελικό του Wimbledon

Νικ Κύργιος

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Ο Κύργιος «επιτέθηκε» στους σχολιαστές του BBC για την περιγραφή τους στον τελικό του Wimbledon

Δημήτρης Χούπης 09:13 - 17.07.2023

Ο Νικ Κύργιος για ακόμα μια φορά έγινε αρκετά καυστικός με το σχόλιό του για τους σχολιαστές του BBC στον τελικό του Wimbledon μεταξύ του Αλκαράθ με τον Τζόκοβιτς.

Ο Νικ Κύργιος μπορεί να μην έπαιξε στο φετινό Wimbledon, αλλά δεν έλειψε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία είναι αρκετά ενεργός. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας για ακόμα μια φορά μέσω μια ανάρτησής του στο Twitter έγινε αρκετά καυστικός για τους σχολιαστές του BBC στον τελικό της διοργάνωσης.

Εκεί που ο Κάρλος Αλκαράθ σε έναν συγκλονιστικό τελικό, επικράτησε του Νόβακ Τζόκοβιτς και εκθρόνισε τον Σέρβο από τον θρόνο του. Συγκεκριμένα λοιπόν ο Κύργιος χαρακτήρισε τον έναν από τους δύο σχολιαστές «κλόουν», γιατί έλεγε τον Ισπανό τενίστα Αλκαράθ και όχι Αλκαράζ. 

«Όποιος είναι ο κλόουν δίπλα στον Τοντ Γούντμπριτζ στην περιγραφή πρέπει να σταματήσει να μιλάει. Χαλάει τον αγώνα», έγραψε ο φιναλίστ του περσινού Wimbledon. 

Αρκετοί μάλιστα έκριναν και τους τρεις σχολιαστές για την προτίμηση που έδειχναν στον Τζόκοβιτς, ενώ τους κατηγορούσαν πως δεν έκριναν αρκετά τον Σέρβο για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με αποκορύφωμα το σπάσιμο της ρακέτας του στο πλάι του φιλέ. 

«Και οι τρεις είναι απαίσιοι. Τόσο προκατειλημμένοι», έγραψε ένας ακόλουθος του Κύργιου κάτω από το ποστ που είχε κάνει, ενώ την ίδια ώρα ένας άλλος σχολίασε, «Έχω βάλει τον αγώνα χωρίς φωνή». 

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν αρκετά ενεργός στο Twitter, κάνοντας πολλές αναρτήσεις, ενώ στο τέλος ευχαρίστησε τόσο τον Αλκαράθ όσο και τον Νόλε για το φανταστικό παιχνίδι που έκαναν.

«Δεν έχω δει ολόκληρο παιχνίδι τένις εδώ και αρκετό καιρό. Σας ευχαριστώ, Τζόκοβιτς και Αλκαράθ που δώσατε μια τρομερή παράσταση. Συγχαρητήρια και στους δύο», έγραψε στο tweet του.