Κλείνει ο στόπερ ο Άρης, «τελειώνει» με Αανέμπα
i

©Twitter

Κλείνει ο στόπερ ο Άρης, «τελειώνει» με Αανέμπα

Αλέξης Σαββόπουλος 09:20 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 04.08.2023

Έρχεται αύριο για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Άρη ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός. Ανοικτό και για ακόμη μια τουλάχιστον προσθήκη.

Η πρόκριση επί της Αραράτ και η πρόκληση που έχει μπροστά του ο Άρης για τα δυο παιχνίδια με την Ντινάμο Κιέβου, φέρνουν από σήμερα ξανά στο προσκήνιο την ενίσχυση και ιδίως στη θέση του κεντρικού αμυντικού που υπάρχει άμεση ανάγκη ενίσχυσης. Ο Άρης έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Αανέμπα, ο οποίος εκτός απροόπτου θα έρθει αύριο στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Ο 24χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός που έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του με στόχο να προλάβει να δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα των αγώνων με την Ντινάμο Κιέβου.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, ύψους 1,85, έμεινε ελεύθερος από τη Σοσό στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι και η οποία έχει σοβαρά προβλήματα. Τα τελευταία δύο χρόνια πραγματοποίησε γεμάτες χρονιές στη Ligue 2 με τη φανέλα της Σοσό, όπου ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Συνολικά κατέγραψε 67 συμμετοχές, έχοντας μοιράσει και δύο ασίστ. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Στρασμπούργκ, έχοντας αγωνιστεί 13 φορές με την πρώτη ομάδα. Μάλιστα, μέτρησε και πέντε συμμετοχές στη Ligue 1.

Ο Αανέμπα δεν αποκλείεται να μην είναι η μοναδική προσθήκη που θα κάνει ο Άρης τις επόμενες μέρες αφού φαίνεται ότι υπάρχει πρόθεση να αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης για τα άκρα της επίθεσης με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχουν ήρθη στο «κάδρο» 2-3 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.