Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη και ο Σαμόρα

Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη και ο Σαμόρα

Αλέξης Σαββόπουλος 22:19 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:46 - 14.07.2023

“Πάτησε” Θεσσαλονίκη ο νεαρός Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός για ιατρικά και υπογραφές.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα και ο Αλβαρο Σαμόρα που έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη με την ομάδα του, την Σαπρίσα να κρατάει ένα 40% ποσοστό μεταπώλησης. 

Ο Σαμόρα θα περάσει απο ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το πενταετές συμβόλαιό του και θα εναχθεί αμέσως στις προπονήσεις, έχοντας μπροστά του σχεδόν δύο εβδομάδες μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας.

Ο Σαμόρα πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη, παρέλαβε ένα σημαντικό βραβείο ως ο καλύτερος παίκτης κάτω των 21 ετών στο πρωτάθλημα της χώρας του για το Απερτούρα 2022. Δείγμα του ότι πρόκειται για έναν ανερχόμενο ποδοσφαιριστή με προοπτικές εξέλιξης και ήδη διεθνή με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Σαμόρα παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης (μπορεί να παίξει και ως εσωτερικός μέσος), θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα της Κόστα Ρίκα, και φέτος είχε 24 ματς με τρία γκολ και δύο ασίστ στην κατάκτηση του τελευταίου τίτλου της ομάδας του. Έχει φορέσει τέσσερις φορές τη φανέλα της Εθνικής Κόστα Ρίκα. Μάλιστα ήταν παρών στο Μουντιάλ του Κατάρ, αγωνιζόμενος στο 7-0 από την Ισπανία, ως αλλαγή για 29′.