Με τρεις αλλαγές η ενδεκάδα του Άρη κόντρα στην Αραράτ

Άρης

i

© Intime

Με τρεις αλλαγές η ενδεκάδα του Άρη κόντρα στην Αραράτ

Αλέξης Σαββόπουλος 19:58 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 03.08.2023

Μορόν, Φεράρι και Τζούρασεκ τα νέα πρόσωπα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Γιερεβάν.

Όπως αναμενόταν, ο Τερζής προχώρησε σε αλλαγές προσώπων στο βασικό σχήμα σε μια προσπάθεια να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, στον επαναληπτικό του Άρη με την Αραράτ Αρμένια

Με Φεράρι, Τζούρασεκ και Γκρέι

Οι αλλαγές στην ενδεκάδα είναι τρεις. Πιο συγκεκριμένα ο Φράνκο Φεράρι πήρε τη θέση του Ματαρίτα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Τζούρασεκ αυτή του Ζουλ στη θέση του αμυντικού μέσου και ο Μορόν του Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Κουέστα παραμένει κάτω από τα δοκάρια, όπως και οι άλλοι τρεις της άμυνας με τον Εμπακατά στο δεξί άκρο, τους Φαμπιάνο και Οντουμπάτζο στόπερ. Στα χαφ μπροστά από τον Κροάτη θα αγωνιστούν Ρουπ και Νταρίντα ως εσωτερικοί μέσοι ενώ στο πλάι του Μορόν θα είναι ο Πάλμα στα αριστερά και ο Μενέντες δεξιά.

Που θα δείτε τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ και Άρη - Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

08:24 - 03.08.2023

Που θα δείτε τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ και Άρη - Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας

Από το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Πέμπτης (3/8) ξεχωρίζει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ στην Ιερουσαλήμ και το ματς του Άρη με την Αραράτ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στα προκριματικά του Conference League.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Τζούρασεκ, Νταρίντα, Μενέντεθ, Πάλμα, Ρουπ, Πάλμα, Μορόν.