Άρης: Θέλει αλλά δεν μπορεί ο Κάρλσον

Ντέιβιντ Μόμπεργκ-Κάρλσον

i

©ArisFC

Άρης: Θέλει αλλά δεν μπορεί ο Κάρλσον

Αλέξης Σαββόπουλος 10:54 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 03.08.2023

Οι ενοχλήσεις του Σουηδού στον τετρακέφαλο τον κρατούν εκτός απροόπτου, εκτός από τον επαναληπτικό με την Αραράτ και στερούν από τον Τερζή μια πολύ ποιοτική λύση στους εξτρέμ.

Ο Τόλης Τερζής σκεφτόταν σοβαρά να χρησιμοποιήσει τον Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον ακόμη και στο βασικό σχήμα αντί του Μενέντες, όμως ο τραυματισμός του Σουηδού του χαλάει τα σχέδια και του αφαιρεί μια πολύ ποιοτική επιλογή, ακόμη και αν επέλεγε τελικά να τον κρατήσει στον πάγκο όπως έκανε και στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Σουηδός ένιωσε πριν από τρεις μέρες ένα μυϊκό σπασμό στον τετρακέφαλο και αμέσως τέθηκε εκτός για να προφυλαχθεί αφού δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον επαναληπτικό με την Αραράτ. Χθες δοκίμασε να μπει στο πρόγραμμα αλλά ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στο πόδι του και βγήκε εκτός προπόνησης, με συνέπεια να τίθεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εκτός μάχης, αφού πέρα από όλα τα άλλα και την επιθυμία και του ίδιου να το παλέψει, υπάρχουν και τα ματς μες την Ντινάμο Κιέβου σε περίπτωση πρόκρισης και δεν θέλουν στον Άρη να ρισκάρουν μια υποτροπή.

Με τον Σουηδό εκτός, «κλειδώνει» η παρουσία του Μενέντες στο βασικό σχήμα αλλά περιορίζονται οι εναλλακτικές του Τερζή στα.. φτερά αφού αν χρειαστεί να αλλάξει κάτι θα αναζητήσει λύσεις από τους Χριστοδουλόπουλο και Σαβέριο που δεν έπαιξαν καθόλου στο πρώτο ματς καθώς και στον νεαρό Παναγίδη.