Άρης: Οι… μνηστήρες για Μορόν από Κύπρο και Ελλάδα

Λορέν Μορόν

i

Photo by Fran Santiago/Getty Images/Ideal Images

Άρης: Οι… μνηστήρες για Μορόν από Κύπρο και Ελλάδα

Αλέξης Σαββόπουλος 17:32 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:32 - 07.07.2023

Γιατί η ισπανική AS έμπλεξε για τον 29χρονο επιθετικό, την ΑΕΚ Λάρνακας και τον ΠΑΟΚ.

Περιζήτητος φαίνεται ότι είναι ο Λόρεν Μορόν, βασικός μεταγραφικός στόχος του Άρη για την επίθεση. Το γεγονός ότι η Μπέτις θέλει να τον… ξεφορτωθεί, έχει αναγκάσει τον εκπρόσωπο του παίκτη να τον προτείνει σε αρκετές ομάδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Κάτι που επιβεβαίωσε με ρεπορτάζ της και η ισπανική AS που ενέπλεξε από την Κύπρος την ΑΕΚ Λάρνακας, σημειώνοντας παράλληλα πως έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του και ο ΠΑΟΚ εκτός του Άρη. Για τον ΠΑΟΚ (που δεν επιβεβαιώνει) φαίνεται ότι δεν α-σχολήθηκε πολύ και στράφηκε αλλού.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τσάβι Ρόκα, τεχνικός διευθυντής της Κυπριακής ομάδας όντως ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του 29χρονου Ισπανού επιθετικού της Μπέτις. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, υπήρξε και επαφή καθώς έχει καλή άποψη για την αξία του παίκτη αλλά δεν προχώρησε η περίπτωσή του. Ο λόγος είναι ότι ο Μορόν δεν έδειξε να…ψήνεται και ιδιαίτερα με την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, ενώ και το κασέ του είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα της ΑΕΚ.

Αυτό στην ουσία σημαίνει ότι ο Άρης παραμένει η μοναδική ομάδα από την Ελλάδα που ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Λόρεν Μορόν που παραμένει όμως μια δύσκολη περίπτωση. Το θετικό για τον Άρη είναι ότι από Ισπανία, αυτή τη στιγμή ο παίκτης δεν φαίνεται να έχει προτάσεις από την LaLiga, αλλά μόνο από ομάδες της Laliga2.