Νταρίντα: «100% συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε τα… χαζά λάθη»
i

©intime

Νταρίντα: «100% συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε τα… χαζά λάθη»

Ο Τσέχος μέσος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους των παικτών, τονίζοντας την ανάγκη ενός καλού αποτελέσματος στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Βλάντιμρ Νταρίντα θα είναι και αύριο ένας από τους βασικούς πυλώνες του Άρη. Ο Τσέχος μιλώντας στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στην ανάγκη να αποφύγει ο Άρης τα λάθη ενώ μίλησε και για την προηγούμενη εμπειρία του στην Αρμενία με την Εθνική Τσεχίας: «Έχω έρθει τόσο με την Εθνική όσο και με τη Βικτόρια Πλζεν. Το ποδόσφαιρο της χώρας μου αρέσει. Προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και θα βοηθήσει ώστε αύριο να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Πάντα στην Ευρώπη και στα διπλά παιχνίδια, στο πρώτο ματς πρέπει να είσαι πιο σίγουρος στα μετόπισθεν. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε τα… χαζά λάθη. Όλοι στα αποδυτήρια είμαστε προετοιμασμένοι από κάθε άποψη για το αυριανό παιχνίδι».

Ο Νταρίντα αναφέρθηκε και στην απουσία του συμπατριώτη του, Μπράμπετς και το διάστημα της απουσίας του: «Χρειάζονται 2-3 εβδομάδες για να γίνει καλά. Αισθάνεται πόνο. Δεν μπορούμε να πούμε πότε θα επιστρέψει».

Τέλος για την Αραράτ και τί έχει ξεχωρίσει: «Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο. Ο προπονητής έκανε ανάλυση της ομάδας και μας έδειξε την τακτική προσέγγιση που θα έχουμε ώστε να κερδίσουμε».