Αδιανόητο trash talking του Έντουαρντς στον Ντουάρντ: «Δεν μπορείς να με μαρκάρεις....» (vid)

Αδιανόητο trash talking του Έντουαρντς στον Ντουάρντ: «Δεν μπορείς να με μαρκάρεις....» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:43 - 21.04.2024

Ο Άντονι Έντουαρντς έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των Φοίνιξ Σανς, στο Game 1 των playoffs του ΝΒΑ, στρέφοντας τα βέλη του στον Κέβιν Ντουράντ, με το trash talking να είναι ανελέητο.

Ένα από τα -πολύ- δυνατά σημεία στο παιχνίδι του Άντονι Έντουαρντς δεν είναι -μόνο- η ικανότητα να βάζει τη μπάλα στο καλάθι με την ίδια ευκολία από σουτ μέσης/μακρινής απόστασης, είτε με κάποιο drive. Ένα χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του είναι το ασταμάτητο trash talking στους αντιπάλους του.

Παρ' ότι νέος, μόλις 22 ετών, ο Ant έχει εδραιώσει την παρουσία του ως δεινός trash talker, κάτι που βίωσε και η άμυνα των Φοίνιξ Σανς, αλλά και οι διαιτητές στο Game 1 της σειράς των Playoffs στο Target Center.

Οι «Λύκοι» έφτασαν στη νίκη με 120-95, έχοντας τον Έντουαρντς σε τρομακτική κατάσταση με 33 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον ηγέτη της ομάδας του Κρις Φιντς να προσπαθεί πολλές φορές να μπει στο μυαλό του Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος είχε αναλάβει το μαρκάρισμά του.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μάλιστα και πιο συγκεκριμένα στην τρίτη περίοδο, όταν και ο 22χρονος άσος είχε πάρει... φωτιά, έπειτα από ένα τρίποντο από τις 45 μοίρες ήταν άκρως αφοπλιστικός, γυρίζοντας στον Ντουράντ.

«Δεν μπορείς να με μαρκάρεις. Τι στο δ...ο σου είπα, γέρο;», ήταν η ατάκα προς τον KD, ο οποίος την αντιμετώπισε με χιούμορ. Χωρίς να γυρίσει να του απαντήσει κάτι χαμογέλασε στην πρόκληση του Έντουαρντς, βαδίζοντας προς την επίθεση της ομάδας του.