Στην ΑΕΚ ο Καράμπελας με συμβόλαιο έως το 2025

Ζώης Καράμπελας

Στην ΑΕΚ ο Καράμπελας με συμβόλαιο έως το 2025

Χρήστος Τσάλτας 20:12 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:15 - 02.05.2023

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και με τη βούλα ο Ζώης Καράμπελας, με την διοίκηση της ΚΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του έως το 2025.

Η σεζόν 2022-23 ολοκληρώθηκε, όμως η ΑΕΚ στρέφει το βλέμμα της από τώρα στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και φρόντισε να το δείξει εμπράκτως. Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ είχε φτάσει σε συμφωνία με τον Ζώη Καράμπελα, από το περασμένο καλοκαίρι, παραχωρώντας τον Έλληνα γκαρντ στον Απόλλωνα Πάτρας, με τη μορφή δανεισμού.

Ο δανεισμός του στην ομάδα του Νίκου Βετούλα ολοκληρώθηκε, με την Ένωση να ενεργοποιεί το deal με τον 22χρονο γκαρντ έως το 2025. Ο Καράμπελας αναμένεται να αποτελέσει παίκτη της Ένωσης την ερχόμενη σεζόν, ως μέλος του ελληνικού κορμού της ομάδας.

Στον Απόλλωνα έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας ηγετικό ρόλο στο πλάνο του Νίκου Βετούλα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αναμένεται να αποτελέσει μέλος του ροτέισιον της Ένωσης.

Ακίλ Μίτσελ στο Sportal: «Η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου στην ΑΕΚ - Ήμασταν σκληροί καρ...δες»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:30 - 02.05.2023

Ακίλ Μίτσελ στο Sportal: «Η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου στην ΑΕΚ - Ήμασταν σκληροί καρ...δες»

Όλη η σεζόν της ΑΕΚ με τα λόγια του κορυφαίου παίκτη της. Ο Ακίλ Μίτσελ κάνει τον απολογισμό μέσα από το Sportal, αναφέρεται στη σειρά με την Χάποελ Ιερουσαλήμ και όσα μεσολάβησαν πριν από το Game 3, ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από το ενδιαφέρον της Βίρτους και ρίχνει ατάκες για τους συμπαίκτες, τον Καντζούρη και όχι μόνο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Η AEK ΒC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Ζώη Καράμπελα (22 χρ., 1μ.84) έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Ο διεθνής γκαρντ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Α.Ε. Πόρτο Ράφτη. Ακολούθησαν το Μαρκόπουλο, ο Δούκας, το Περιστέρι, η Λάρισα και ο Απόλλων Πατρών.

Η οικογένεια της «Βασίλισσας» καλωσορίζει τον Ζώη στο ΣΠΙΤΙ της

Tags: