Αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ΑΕΚ κατά πάντων μετά την ήττα από την Μούρθια

Ο κόσμος της ΑΕΚ

Αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ΑΕΚ κατά πάντων μετά την ήττα από την Μούρθια

Χρήστος Τσάλτας 22:41 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 06.02.2024

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μούρθια, γνωρίζοντας ακόμα μια ήττα στη φάση των 16 του BCL, με τον κόσμο της Ένωσης να ξεσπά για ακόμα ένα παιχνίδι.

Παρά την μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην Μούρθια, που ήταν πρωτοπόρος και αήττητη στη φάση των 16 του BCL, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Το τελικό 79-84 έκανε μεγάλη ζημιά στην Ένωση, στην προσπάθειά της για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι κιτρινόμαυροι υποχώρησαν στο 0-3 και πλέον αναζητούν... θαύμα για να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με το πέρας του αγώνα μάλιστα οι φίλοι της ομάδας ξέσπασαν, όπως είχε συμβεί και στο παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό, στη Ρόδο.

Για ακόμα μια φορά η ιαχή «ΑΕΚ, ΑΕΚ αυτό δεν είναι ΑΕΚ» δονούσε την ατμόσφαιρα, με τον κόσμο να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Μάλιστα οι αποδοκιμασίες στράφηκαν και στον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο, με το πέρας του αγώνα, με τον κόσμο της Ένωσης να αντιδρά για το αρνητικό σερί μέσα στο 2024, αλλά και την συνολική εικόνα της ομάδας. Μέσα στο νέο έτος εξάλλου, οι κιτρινόμαυροι μετρούν 7 ήττες σε 8 αγώνες, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη τη σεζόν.

Tags: