Φιλικό για την ΑΕΚ με Λαύριο εν αναμονή της άφιξης Κουζμίνσκας

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Φιλικό για την ΑΕΚ με Λαύριο εν αναμονή της άφιξης Κουζμίνσκας

Χρήστος Τσάλτας 22:11 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:11 - 13.09.2023

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να δώσει φιλικό με το Λαύριο τις επόμενες ημέρες, με τη Βασίλισσα να περιμένει παράλληλα να ενταχθεί στις τάξεις της και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Η ΑΕΚ, από τη στιγμή που ακυρώθηκε το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στον Βόλο απέναντι στον Άρη, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, προγραμματίζοντας φιλική αναμέτρηση με το Λαύριο.

Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα δεν ήθελε να μείνει εκτός δράσης και να χάσει τον ρυθμό της και αποφάσισε να κοντραριστεί με το Λαύριο, σε ένα φιλικό από το οποίο ο Ισπανός κόουτς περιμένει να βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα για την πορεία της ομάδας του στην προετοιμασία.

Παράλληαλ, τις επόμενες ώρες αναμένεται στην Ελλάδα και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας για την ΑΕΚ.

Ο Λιθουανός, μετά από τις απαραίτητες ανάσες που πήρε, ύστερα από το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ετοιμάζεται να μπει στη δράση με τη νέα του ομάδα, η οποία μην ξεχνάμε πως περιμένει πολλά από εκείνον.

Στην ΑΕΚ άπαντες είναι άκρως ικανοποιημένοι με παρουσία του Κουζμίνσκας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τον περιμένουν πώς και πώς, ώστε να πιάσουν μαζί του δουλειά. Ο Λιθουανός αναμένεται αν έχει ηγετικό ρόλο στην ΑΕΚ και να αποτελέσει σημαντικό γρανάζι στην επίθεση, με τον Ισπανό να ανυπομωνεί να δει και πάλι τον παίκτη υπό τις οδηγίες του, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν, όταν και οι δύο τους συνυπήρξαν στην Μάλαγα.

Την ίδια ώρα τα ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ δεν τελειώνουν εκεί, καθώς πέραν της επικείμενης άφιξης του Κουζμίνσκας, ο οποίος θα μπει σε ρυθμούς προπονήσεων μετά το φιλικό απέναντι στο Λαύριο, ο Λάνγκστον Χολ επέστρεψε στη δράση.

Νωρίς το ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:15 - 12.09.2023

Νωρίς το ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League

O ΕΣΑΚΕ πραγματοποίησε την κλήρωση του νέου πρωταθλήματός του στα γραφεία του και το πρόγραμμα της νέας λίγκας έκρυβε ντέρμπι αιωνίων νωρίς, αφού ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ την 4η αγωνιστική!

Ο Αμερικανός δεν αγωνίστηκε στα ματς με Κλουζ και Περιστέρι για το φιλικό τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», όμως πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και μπήκε κανονικά στις προπονήσεις. Ο Χολ είχε ενοχλήσει στον αχίλειο κσι έμεινε προληπτικά εκτός, με τον ίδιο όμως να είναι πλέον 100% έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.