Αεροπορική... ταλαιπωρία για την ΑΕΚ στον δρόμο για το Λούντβιχσμπουργκ

Αεροπορική... ταλαιπωρία για την ΑΕΚ στον δρόμο για το Λούντβιχσμπουργκ

Χρήστος Τσάλτας 14:28 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 19.12.2023

Για την Στουτγάρδη ξεκίνησε τη ΑΕΚ και από εκεί για το Λούντβιχσμπουρκ, όπου θα αντιμετωπίσει την γερμανική ομάδα την Τετάρτη (20/12) για το Basketball Champions League, αλλά στη Νυρεμβέργη βρέθηκε. Ένα πρόβλημα στον αεροδιάδρομο δημιούργησε αλλαγή πλάνων και μία μεγάλη ταλαιπωρία για την αποστολή των «κιτρινόμαυρων».

Ο αρχικός προορισμός της αποστολής της ΑΕΚ ήταν το αεροδρόμιο της Στουτγάρδης. Δηλαδή, το πιο κοντινό στο Λούντβιχσμπουργκ, εκεί που η Ένωση το βράδυ της Τετάρτης (20/12, 21:30) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την έκτη και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του Basketball Champions League

Μόνο που η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» άλλαξε τα πλάνα της και τα νέα δεδομένα δημιούργησαν καθυστέρηση στην άφιξη της στη Γερμανία, αλλά και έξτρα ταλαιπωρία. Διότι, στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης, το αεροπλάνο δεν μπόρεσε να προσγειωθεί. Η εμπλοκή ενός άλλου αεροσκάφους δημιούργησε πρόβλημα κι έτσι η ΑΕΚ έφθασε ξαφνικά στη Νυρεμβέργη, πόλη που βρίσκεται 215 χιλιόμετρα μακριά από τον προορισμό της ομάδας. 

Εκεί πάντως, το αεροπλάνο έκανε ένα... διάλλειμα, ανεφοδιάστηκε και οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν νεότερες οδηγίες για να συνεχίσουν όλοι μαζί το ταξίδι τους προς στη Στουτγάρδη αεροπορικώς και ακολούθως οδικώς μέχρι το Λούντβιχσμπουργκ. 

Προφανώς, όλη αυτή η περιπέτεια επηρεάζει και τον προγραμματισμό της ομάδας, μία μέρα πριν τον αγώνα της, ο οποίος βέβαια δεν μπορεί -με τη σειρά του- να επηρεάσει την βαθμολογική θέση της ΑΕΚ. Η πρωτιά του Group D της ανήκει εδώ και καιρό! 

Sportal Euroleague Show με Βίρτους Μπολόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!