Η επιστροφή στη δράση για την ΑΕΚ Betsson και οι ελλείψεις στο φινάλε της σεζόν

ΑΕΚ

Η επιστροφή στη δράση για την ΑΕΚ Betsson και οι ελλείψεις στο φινάλε της σεζόν

Χρήστος Τσάλτας 16:07 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 00:38 - 14.05.2024

Από την Πέμπτη η ΑΕΚ Betsson επέστρεψε σε ρυθμό ομαδικών προπονήσεων στο κλειστό των Λιοσίων, με τον Ηλία Ζούρο να προσπαθεί να προετοιμάσει τους παίκτες του ενόψει Ολυμπιακού.

Έπειτα από ένα διάστημα απραξίας, λόγω ατομικών προπονήσεων και αφού ο Μάκης Αγγελόπουλος επενέβη και έσβησε τη φωτιά που άναψε εντός των τειχών, η ΑΕΚ Betsson επέστρεψε σε ρυθμό ομαδικών προπονήσεων για το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, το οποίο θα μοιάζει με... λύτρωση έπειτα απ' όσα έχουν γίνει.

Η Ένωση έχει μπροστά της μια σειρά playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό, έχοντας μειονέκτημα έδρας, έπειτα από την έβδομη θέση που κατέβαλε με το πέρας των playouts του πρωταθλήματος. Μια θέση διόλου τιμητική και πολύ μακριά από τις αρχικές προσδοκίες που υπήρχαν εντός των τειχών, για μια μεγάλη πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Αγγελόπουλος θα δώσει τις απαντήσεις και τις λύσεις για την επόμενη μέρα της AEK Betsson
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:04 - 09.05.2024

Ο Αγγελόπουλος θα δώσει τις απαντήσεις και τις λύσεις για την επόμενη μέρα της AEK Betsson

Την ώρα που μια επεισοδιακή -σε όλα τα επίπεδα- σεζόν φτάνει στο τέλος της για την ΑΕΚ Betsson, η επόμενη μέρα μοιάζει να έχει τεράστιο ενδιαφέρον και τον Μάκη Αγγελόπουλο να έχει απαντήσεις για όλα.

Πλέον όμως στην ΑΕΚ Betsson περιμένουν να τελειώσει η φετινή σεζόν, για να μπορέσει να τρέξει ο προγραμματισμός ενόψει της επόμενης σεζόν και να διορθωθούν όλα τα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών. Άλλωστε ήδη ο Μάκης Αγγελόπουλος «τρέχει« θέματα ενόψει της νέας σεζόν, με την συνέντευξη Τύπου που έχει προαναγγείλει για το φινάλε της σεζόν να αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Την ίδια ώρα όμως η Ένωση έχει μπροστά της την σειρά με τον Ολυμπιακό και από την Πέμπτη άπαντες επέστρεψαν σε ρυθμό προπονήσεων. Για την ακρίβεια, επέστρεψαν όσοι βρίσκονται στη διάθεση του Ζούρου. Οι Τζάστιν Τίλμαν και Τζόρνταν Μόργκαν έχουν αποχωρήσει για τις ΗΠΑ, την ώρα που ο Όστιν Χόλινς έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας, λόγω της κατάστασης που επικρατούσε. Ο Μπράντον Νάιτ μάλιστα έχει επιστρέψει σε πλήρη ρυθμό και υπολογίζεται για το φίνις της σεζόν.

Ο Ηλίας Ζούρος έχει μπροστά του μικρό χρονικό διάστημα για να προετοιμάσει την ομάδα του και ξέρει πως θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια. Μάλιστα τις δύο τελευταίες μέρες προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, λέγοντας χαρακτηριστικά «η κατάσταση είναι δύσκολη μεν και δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας, όμως θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τελειώσουμε τη σεζόν όσο πιο δυνατά γίνεται».

Σε αυτή τη φάση της σεζόν η ΑΕΚ Betsson έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά την Πέμπτη ήταν ξεκάθαρο πως δεν υπήρχε ρυθμός στα πόδια των παικτών της ομάδας, λόγω της απραξίας. Κάτι που αναμένεται να αλλάξει καθώς περνούν οι μέρες και το Game 1 με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, πλησιάζει όλο και περισσότερο.