Ο Αγγελόπουλος θα δώσει τις απαντήσεις και τις λύσεις για την επόμενη μέρα της AEK Betsson

Μάκης Αγγελόπουλος

Ο Αγγελόπουλος θα δώσει τις απαντήσεις και τις λύσεις για την επόμενη μέρα της AEK Betsson

Χρήστος Τσάλτας 18:04 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 20.05.2024

Την ώρα που μια επεισοδιακή -σε όλα τα επίπεδα- σεζόν φτάνει στο τέλος της για την ΑΕΚ Betsson, η επόμενη μέρα μοιάζει να έχει τεράστιο ενδιαφέρον και τον Μάκη Αγγελόπουλο να έχει απαντήσεις για όλα.

Μια σεζόν που ξεκίνησε με πολύ υψηλές βλέψεις, στόχους για διάκριση και τίτλους και προσδοκίες που τρυπούσαν ταβάνι, ολοκληρώνεται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ΑΕΚ Betsson. Η Ένωση βγήκε εκτός στόχων από τον Φεβρουάριο, το δεύτερο μισό της σεζόν ήταν καταστροφικό και «κατέστρεψε» όσα με κόπο χτίστηκαν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών.

Συν τοις άλλοις, μέσα στη σεζόν υπήρχαν και προβλήματα οικονομικής φύσεως, τα οποία έγιναν ακόμα πιο έντονα προς το τέλος της φετινής προσπάθειας. Αποχή από ομαδικές προπονήσεις, παίκτες να αποχωρούν από την ομάδα ήρθαν να... δέσουν με τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων μηνών και να κάνουν το κλίμα βαρύ, για τα καλά.

Πλέον αυτό που θέλουν άπαντες είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν, κάτι που θα μοιάζει με... λύτρωση για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Το φινάλε αυτής της προσπάθειας όμως θα είναι παράλληλα και η έναρξη της επόμενης μέρας, για την οποία ο Μάκης Αγγελόπουλος «τρέχει» ήδη σημαντικά ζητήματα, όπως χορηγίες και θέματα που σχετίζονται με το γήπεδο.

Στο τέλος της σεζόν άλλωστε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ θα μιλήσει, μέσα από συνέντευξη Τύπου, όπως έχει καταγράψει και το Sportal, κάνοντας απολογισμό των πεπραγμένων, αλλά και παράλληλα θα δώσει το σύνθημα για την επόμενη μέρα. Πρόκειται άλλωστε για τον πλέον κατάλληλο ώστε να δώσει απαντήσεις σε όλα τα «καυτά» θέματα που απασχολούν την ομάδα και ταυτόχρονα να χαράξει την πορεία της επόμενης μέρας.

Σε πρώτη φάση η σεζόν θα τελειώσει ομαλά, με τους παίκτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις την Πέμπτη, έχοντας λάβει οφειλόμενα χρήματα για να αποφύγει η Ένωση περαιτέρω περιπέτειες που θα έβαζαν σε κίνδυνο την επόμενη μέρα της.

Το καλοκαίρι αναμένεται «καυτό» σε όλα τα επίπεδα, με την ΑΕΚ Betsson να ετοιμάζεται για πολλές αλλαγές, οι οποίες θα έρθουν από τον Μάκη Αγγελόπουλο.