«Τρέχει» για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας ο Φλιώνης στην ΑΕΚ

Δημήτρης Φλιώνης

i

©Intime

«Τρέχει» για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας ο Φλιώνης στην ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 19:53 - 04.02.2024

Ο Δημήτρης Φλιώνης παραμένει στα pits με πρόβλημα τραυματισμού στη μέση, με τον αρχηγό της ΑΕΚ φορτσάρει ώστε να βρεθεί στη σύνθεση της Ένωσης για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ σε αυτή τη φάση της σεζόν είναι αρκετά. Διότι δεν είναι μόνο οι απόντες που έχουν δημιουργήσει κενά στο ρόστερ, αλλά και η εικόνα της ομάδας, που όσο προχωράει η σεζόν προβληματίζει όλο και περισσότερο.

Πιο ξεκάθαρη απόδειξη από την «βαριά» ήττα με 103-80 απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου δεν υπάρχει. Η Ένωση σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τη νίκη στο κλειστό της Καλλιθέας, δείχνοντας πως τα προβλήματα στην αγωνιστική εικόνα της είναι πολλά.

Την ίδια στιγμή ο Ηλίας Ζούρος περιμένει την κατάσταση των τραυματιών. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, έχοντας κάνει το μεγαλύτερο μέρος αποκατάστασης στην Λιθουανία, έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ενώ και ο Δημήτρης Φλιώνης παραμένει στα πιτς με ενοχλήσεις στη μέση.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ αναμένεται να κλείσει μήνα εκτός δράσης, καθώς έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι της Ένωσης από τις 7 Ιανουαρίου και το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, στο κλειστό των Λιοσίων. Μάλιστα θα μείνει εκτός και για το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην Μούρθια, καθώς οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του εντός παρκέ.

Ο εκρηκτικός γκαρντ στοχεύει στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 15 Φεβρουαρίου, απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR, ώστε να επιστρέψει στη δράση και να ενισχύσει την ΑΕΚ. Ο Φλιώνης θέλει να είναι έτοιμος για το Final 8 του Κυπέλλου και πλέον εστιάζει σε αυτό, όσον αφορά το χρονοδιάγραμμά του για επιστροφή στη δράση. Άλλωστε όλο αυτό το διάστημα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και δεν έχει μπει ακόμα σε κομμάτια ομαδικής προπόνησης. Γεγονός που σημαίνει πως θα μείνει στα pits και τις επόμενες μέρες, με σκοπό να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στο Ηράκλειο την ερχόμενη εβδομάδα.

🔴Sportal Sunday Live με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Κυριακής

Tags: