Ξεκίνησε το camp της ΑΕΚ με την παρουσία του Γκάνον Μπέικερ

Γκάνον Μπέικερ

Ξεκίνησε το camp της ΑΕΚ με την παρουσία του Γκάνον Μπέικερ

Χρήστος Τσάλτας 11:19 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 03.07.2023

Το 1ο AEK BC Skill Development Camp με την παρουσία του Γκάονον Μπέικερ να δεσπόζει στο κλειστό του Ίλιον, ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (03/07) με την συμμετοχή να είναι μεγάλη.

Έπειτα από την παρουσία του στην Κω, το τελευταίο τριήμερο, ο Γκάνον Μπέικερ βρίσκεται στην Αθήνα για το 1ο AEK BC Skill Development Camp στο κλειστό του Ίλιον. Η ΚΑΕ ΑΕΚ διοργανώνει, μαζί με τον κορυφαίο προπονητή ατομικής βελτίωσης στον κόσμo ένα καμπ που δίνει τη δυνατότητα σε νεαρούς αθλητές να μάθουν τα μυστικά δίπλα σε έναν προπονητή με τεράστια εμπειρία και παραστάσεις σε κορυφαίο επίπεδο.

Ο Μπέικερ έφτασε στην ελληνική πρωτεύουσα και από νωρίς το πρωί της Δευτέρας «έπιασε» δουλειά, με την συμμετοχή των νεαρών αθλητών να είναι έντονη, καθώς πάνω από 130 παιδιά πήραν θέση στο κλειστό για να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τον Αμερικανό προπονητή.

Το camp διοργανώνεται υπό την εποπτεία της ΑΕΚ, η οποία έχει φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες, ενώ θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή (07/07), όταν και θα διοργανωθεί η τελευταία μέρα. Στο διάστημα αυτό αναμένεται να υπάρξουν και εκπλήξεις, ενώ καθ' όλη τη διάρεκαι της εβδομάδας οι προπονητές της Ένωσης θα είναι επί ποδός.

Τις προηγούμενες μέρες, κατά την παρουσία του στο νησί της Κω, ο Μπέικερ κέρδισε τις εντυπώσεις, με την συμμετοχή να είναι αθρόα από νεαρούς που ήθελαν να βελτιώσουν στοιχεία στο παιχνίδι τους, όπως το σουτ μετά από ντρίμπλα, η κίνηση χωρίς τη μπάλα, αλλά και το spot up σουτ. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα μυστικά που αναμένεται να μοιραστεί ο Αμερικανός κόουτς με τους μικρούς αθλητές και στην Αθήνα καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Tags: