Πάει Ελβετία ο Πλάθα για να εκπροσωπήσει την ΑΕΚ στο workshop του BCL

Πάει Ελβετία ο Πλάθα για να εκπροσωπήσει την ΑΕΚ στο workshop του BCL

Χρήστος Τσάλτας 11:37 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:40 - 02.07.2023

Ο Ζοάν Πλάθα θα βρίσκεται στην Ελβετία την Δευτέρα (03/07) για το ετήσιο workshop των προπονητών του BCL.

Σε ακόμα ένα workshop του BCL η ΑΕΚ θα είναι παρούσα με εκπροσώπηση στην Ελβετία. Πιο συγκεκριμένα, ο Ζοάν Πλάθα θα βρίσκεται στην Γενεύη για το ετήσιο workshop της διοργάνωσης της FIBA ενόψει της σεζόν 2023-24.

Ο Ισπανός προπονητής ανέλαβε τα ηνία της ΑΕΚ στα μέσα Ιουνίου, παρουσιάστηκε στους φίλους της ομάδας, μέσα από συνέντευξη Τύπου στη Νέα Φιλαδέλφεια και έπειτα πήγε στην Ισπανία. Ωστόσο την Δευτέρα (03/07) θα βρίσκεται στη Γενεύη, εκπροσωπώντας την ΑΕΚ.

Ζοάν Πλάθα

Με τον Πλάθα στο τιμόνι της η Ένωση θέλει να κάνει βήματα μπροστά, διεκδικώντας μια θέση στο Final 4 του BCL τη νέα σεζόν, κάτι στο οποίο έφτασε 40 λεπτά μακριά την σεζόν που ολοκληρώθηκε, χάνοντας στο... επεισοδιακό Game 3 από την Χάποελ Ιερουσαλήμ, στο Ισραήλ.

Ο Πλάθα και οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία, ακόμα και μετά την αναχώρηση του Ισπανού κόουτς για τη χώρα του, με τα μεταγραφικά ζητήματα να βρίσκονται επί τάπητος και στο «κιτρινομαυρο» στρατόπεδο να... τρέχουν με γοργούς ρυθμούς.

H AEK θα κινηθεί προσεκτικά και χωρίς βιασύνη για τις μεταγραφές των ξένων
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:03 - 28.06.2023

H AEK θα κινηθεί προσεκτικά και χωρίς βιασύνη για τις μεταγραφές των ξένων

Ο Ζοάν Πλάθα έδωσε το΄σύνθημα και η ΑΕΚ ακολουθεί. Η Ένωση αναμένεται να κάνει πολύ προσεκτικές κινήσεις αυτό το καλοκαίρι, στον τομέα των ξένων παικτών, ώστε να έχει τη μέγιστη δυνατή επιτυχία.

Παρ' όλα αυτά, ο 60χρονος κόουτς θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, προκειμένου να μεταβεί στη Γενεύη, όπου και θα έχει γνωριμία με τους προπονητές των ομάδων της διοργάνωσης, εκπροσωπώντας την Ένωση στο workshop της διοργάνωσης της FIBA.

Για μία ακόμα σεζόν άλλωστε η Ένωση θα είναι παρούσα στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, κάτι που αποτυπώνει τη συνέπειά της, μετρώντας 8 παρουσίες σε ομίλους στα 8 χρόνια του BCL, αλλά και του brand name που έχει χτίσει με το πέρας των ετών, κάτι που αποτυπώνει και τη δυναμική της σε όλα τα επίπεδα.