ΑΕΚ: Με τον Πετρόπουλο στη 12αδα

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος

i

©InTime

ΑΕΚ: Με τον Πετρόπουλο στη 12αδα

Γιάννης Πάλλας 17:10 - 12.04.2023

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος επιστρέφει στη 12αδα της ΑΕΚ, μετά τον τραυματισμό του Κώστα Γόντικα στον αγώνα με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Με νέο πρόσωπο στη 12αδα τον Ανδρέα Πετρόπουλο θα παραταχθεί η ΑΕΚ (12/4, 17:30) κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ στα Άνω Λιόσια για τα playoffs του Basketball Champions League.

Πάρτι των φιλάθλων της Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Μοναστηράκι πριν το ματς με την ΑΕΚ (vid)
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

16:14 - 12.04.2023

Πάρτι των φιλάθλων της Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Μοναστηράκι πριν το ματς με την ΑΕΚ (vid)

Στο κέντρο της Αθήνας πέρασαν το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) οι φίλαθλοι της Χάποελ Ιερουσαλήμ λίγες ώρες πριν η ομάδα τους αντιμετωπίσει (17:30) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων την ΑΕΚ για το Basketball Champions League.

Ο Ηλίας Καντζούρης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κωστή Γόντικα και Γιάνις Στρέλνιεκς, ενώ εκτός δωδεκάδας βρίσκεται και ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Η ΑΕΚ θέλει να φέρει την σειρά στα ίσια μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα, ώστε να επιστρέψει ξανά στα Ιεροσόλυμα την Τετάρτη (19/4) του Πάσχα για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final- 4 του BCL.

Η 12άδα της ΑΕΚ κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι η εξής: Λεμάρ, Κόνιαρης, Πετρόπουλος, Ξανθόπουλος, Φλιώνης, Οριόλα, Γιάνκοβιτς, Μάιλς, Μάντσεν, Παπαδάκης, Ουίλιαμς Μίτσελ.