Μέσα ο Κουζμίνσκας για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Καρδίτσα

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Μέσα ο Κουζμίνσκας για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Καρδίτσα

Χρήστος Τσάλτας 16:27 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:27 - 04.11.2023

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Καρδίτσα και ο Ζοάν Πλάθα θα έχει στη διάθεσή του τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση. «Μέσα» και ο Φλιώνης.

Με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, αλλά και μια καλή εμφάνιση, η ΑΕΚ Betsson φιλοξενεί την Καρδίτσα στο κλειστό των Λιοσίων για την 5η αγωνιστική της Basket League. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ζοάν Πλάθα να μετράει μία επιστροφή και μία απουσία.

Ο Ισπανός προπονητής δεν έχει στη διάθεσή του τον Μφιόντου Καμπενγκέλε, που ταλαιπωρείται από θλάση και για τέταρτο σερί παιχνίδι θα μείνει εκτός. Μάλιστα ζήτησε και πήρε άδεια από την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ για να μεταβεί στην χώρα του, λόγω ενός οικογενειακού θέματος.

Την ίδια στιγμή ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας φωνάζει παρών. Ο Λιθουανός φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε από σπασμό στη μέση, ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από την αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο, με τους πόνους να γίνονται πιο έντονοι στην αναμέτρηση κόντρα στην Ντινάμο Σάσαρι, στην Ιταλία. Παρ' όλα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα πάρει κανονικά θέση στην 12άδα της Ένωσης για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής.

Αντιθέτως, ο Δημήτρης Φλιώνης, παρά τις ενοχλήσεις στη μέση που τον ταλαιπωρούσα, φωνάζει παρών στην αναμέτρηση και θα ενισχύσει κανονικά την ΑΕΚ Betsson που στοχεύει στην δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Ο αρχηγός της Ένωσης μάλιστα βρέθηκε από νωρίς στο παρκέ και έκανε εντατικό ζέσταμα για να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση.

Η 12άδα της ΑΕΚ: Τίλμαν, Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Φλιώνης, Νετζήπογλου, Χατζηδάκης, Κουζμίνσκας, Κουζέλογλου, ΜάκΛεμορ, Ματαλιωτάκης, ΜακΡέι.