Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Καρδίτσα, στη Ρόδο ο Άρης και το Μαρούσι υποδέχεται το Περιστέρι και τιμά τον Σπανούλη

Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Καρδίτσα, στη Ρόδο ο Άρης και το Μαρούσι υποδέχεται το Περιστέρι και τιμά τον Σπανούλη

Γιώργος Γαβριλάκης 09:02 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 04.11.2023

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει η πρώτη μέρα (Σάββατο 4/11) της 5ης αγωνιστικής της Basket League, με την ΑΕΚ παρά τις απουσίες να έχει θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση τη νίκη κόντρα στην Καρδίτσα - Ο Κολοσσός υποδέχεται τον Άρη και το Μαρούσι θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι και θα τιμήσει τον Βασίλη Σπανουλη για την προσφορά του στο μπάσκετ.

Από τα Άνω Λιόσια ξεκινάει η 5η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, αφού το πρώτο χρονικά ματς αυτής (4/11, 17:15, ΕΡΤ3), αφορά την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Καρδίτσα. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, ο Μφιόντο Καμπεγκέλε ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας συνεχίζει να πονάει στη μέση. 

Ο Λιθουανός προσπαθεί να προπονηθεί, παρά τις ενοχλήσεις, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στους Θεσσαλούς. Αμφίβολος θεωρείται και ο Δημήτρης Φλιώνης, ο οποίος επίσης έχει ενοχλήσεις στη μέση, παρόλα αυτά ο αρχηγός της Ένωσης, αναμένεται να αγωνιστεί στο παιχνίδι κόντρα στους Θεσσαλούς. 

Στην Ρόδο, ο Κολοσσός υποδέχεται τον Άρη (4/11, 18:00, Ertsports 1). Οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν (και εντός των συνόρων, αλλά και εκτός), έχουν τρεις νίκες στους πρώτες τέσσερις αγώνες του εγχώριου πρωταθλήματος και τώρα θα προσπαθήσουν να τα βγάλουν πέρα απέναντι στην ομάδα από το νησί των Ιπποτών και μη έχοντας στη διάθεσή τους τον Βασίλη Τολιόπουλο. 

Η πρώτη μέρα θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση του Αμαρουσίου κόντρα στο Περιστέρι (4/11, 20:15, ΕΡΤ3), σε ένα παιχνίδι όπου ο σύλλογος των βορείων προαστίων θα τιμήσει τον αντίπαλο προπονητή. Διότι, ο Βασίλης Σπανούλης έκανε θαύματα κατά τη διάρκεια της αθλητικής του καριέρας στον Ολυμπιακό, πήρε τίτλους με τον Παναθηναϊκό, έφθασε να παίζει μέχρι το ΝΒΑ, αλλά το... ξεπέταγμά του το έκανε στο Μαρούσι!  

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 4 Νοεμβρίου
17:15 / ΑΕΚ - Καρδίτσα (ΕΡΤ3)
18:00 / Κολοσσός - Άρης (Ertsports 1)
20:15 / Μαρούσι - Περιστέρι (ΕΡΤ3)

Κυριακή 5 Νοεμβρίου
17:15 / ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (ΕΡΤ3)
20:15 / Προμηθέας - Λαύριο (ΕΡΤ3)

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου
20:15 / Παναθηναϊκός - Απόλλων Πατρών (ΕΡΤ3)

Sportal Euroleague Show: Ήττα για τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη και σκληρά λόγια από τον Αταμάν

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!