Παρακολουθεί τον Τζάστιν Τίλμαν η ΑΕΚ

Παρακολουθεί τον Τζάστιν Τίλμαν η ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 12:41 - 22.07.2023

Η ΑΕΚ συνεχίζει την αναζήτηση για παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν και μια από τις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτή του Τζάστιν Τίλμαν.

Ο Τζόρνταν ΜακΡέι έκανε την αρχή, ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας βρίσκεται προ των πυλών, όμως η ΑΕΚ δεν μένει σε όσα έχει κάνει ως τώρα στην αγορά. Κι αυτό γιατί στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο θέλουν να ενισχυθούν με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, θα αναβαθμίσουν το ρόστερ και θα οδηγήσουν σε επιτυχίες την Ένωση τη νέα σεζόν.

Ο αρχικός στόχος για τη θέση 4-5 ήταν ο Αρίκ Χόλμαν, όμως ο Αμερικανός θα συνεχίσει στην Πολωνία τη νέα σεζόν και έτσι η ΑΕΚ στρέφεται σε άλλες λύσεις. Μια εξ αυτών αφορά έναν παίκτη με τρομερή έφεση στο σκοράρισμα, τον Τζάστιν Τίλμαν.

Οι πληροφορίες του Sportal από το εξωτερικό αναφέρουν πως η Ένωση παρακολουθεί την περίπτωσή του ενόψει της νέας σεζόν, ως ένας παίκτης που μπορεί να ανταποκριθεί στο πλάνο του Ζοάν Πλάθα. Ο 27χρονος φόργουορντ με καταγωγή από το Ντιτρόιτ έχει μαρκά πορεία τόσο στα ευρωπαϊκά παρκέ, όσο και στην G-League.

Διακρίνεται για την έφεσή του στο σκοράρισμα, κάτι που έδειξε και στο Ισραήλ με τη φανέλα της Χάποελ Χάιφα. Σε 10 αγώνες πρωταθλήματος μέτρησε 19,3 πόντους, 6,8 ριμπάουντ, 62% στα δίποντα και 62,5% στα τρίποντα. Παράλληλα είναι αρκετά αθλητικός και αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι, στοιχεία τα οποία μπορεί να υποστηρίξει ο Αμερικανός στο πλάνο της νέας σεζόν, εφόσον η ΑΕΚ προχωρήσει την περίπτωσή του.