«Πρώτη» της ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Πλάθα (pics)

Ο Χουάν Πλάθα με το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ

i

©Intime

«Πρώτη» της ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Πλάθα (pics)

Χρήστος Τσάλτας 13:20 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 23.08.2023

Οι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν για πρώτη φορά φέτος υπό τις οδηγίες του Χουάν Πλάθα.

Μια χρονιά γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το πρωί της Τετάρτης, 23/8 για την ΑΕΚ.

Η Ένωση φέτος φιλοδοξεί να κάνει μια σπουδαία σεζόν, αφού οι παίκτες που έχουν έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό της έχουν ανεβάσει αρκετά τον πήχη για την ομάδα.

Ο Χουάν Πλάθα προπόνησε για πρώτη φορά φέτος του παίκτες του και άπαντες εμφανίστηκαν γεμάτοι όρεξη για δουλειά και όραμα να φέρουν την ΑΕΚ όσο πιο ψηλά γίνεται.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι παίκτες που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, δηλαδή ο Μάνος Χατζηδάκης και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας που θα αγωνιστούν με την Ελλάδα και τη Λιθουανία.

Η ΑΕΚ ξεκινάει να χτίζεται για τη νέα σεζόν η οποία συνδυάζεται με τα 100 χρόνια ιστορίας της ομάδας. Για τον λόγο αυτό οι κιτρινόμαυροι προώρησαν σε σημαντικές μεταγραφές, με στόχο την κατάκτηση του BCL και να φτάσει η μάδα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος όσο πιο ψηλά μπορεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ το απόγευμα της τρίτης 22/8 είχε παραχωρήσει το γήπεδο ώστε να φιλοξενηθούν οι πληγέντες από τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει στην Αττική.

Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο για μια ακόμα φορά φιλοξενώντας ανθρώπους που αναγκάστηκαν να αφήσουν τις οικείες τους.

Πιάνει δουλειά η ΑΕΚ: Οι παρόντες, οι απουσίες και το πλάνο του Πλάθα
ΜΠΑΣΚΕΤ

19:37 - 21.08.2023

Πιάνει δουλειά η ΑΕΚ: Οι παρόντες, οι απουσίες και το πλάνο του Πλάθα

Η ΑΕΚ αφήνει στην άκρη τις διακοπές και την ξεκούραση και μπαίνει ξανά σε ρυθμό προετοιμασιας, με την επίσημη «πρώτη» της νέας σεζόν να βρίσκεται προ των πυλών, στην οποία όμως θα υπάρχουν και απουσίες.

Από εκεί και πέρα σήμερα είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τη νέα τους ομάδα οι ξένοι παίκτες που έφτασαν στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής. Μφιόντου Καμπενγκέλε, Μπεν ΜάκΛεμορ, Τζόρνταν ΜακΡέι, Λάνγκστον Χολ, Τζάστιν Τίλμαν και Τσέισον Ραντλ ήταν οι παίκτες τους οποίους υποδέχτηκε η Ένωση.

Tags: