Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Αγραβάνης

Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Αγραβάνης

Χρήστος Τσάλτας 19:44 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 04.01.2024

Ο Δημήτρης Αγραβάνης βρίσκεται προ των πυλών της ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να έχουν προχωρήσει τις επαφές τους και την υπόθεση να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Έτοιμη για την ολοκλήρωση ακόμα μιας μεταγραφής βρίσκεται  ΑΕΚ. Η Ένωση έχει εστιάσει στην περίπτωση του Δημήτρη Αγραβάνη, που είναι ελεύθερος στην αγορά, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία ως το τέλος της σεζόν.

O «Άγρα» είναι ελεύθερος στην αγορά, μετά την αποχώρησή του από την Μπρέογκαν, λόγω θλάσης στον προσαγωγό. Αυτός ήταν και ο λόγος που βρίσκεται στην Ελλάδα, ακολουθώντας θεραπεία, με σκοπό να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Κάπου εκεί εμφανίστηκε η ΑΕΚ, που θέλει να γεμίσει το ρόστερ της με ακόμα έναν παίκτη, αλλά και να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό του ρόστερ της. Για το λόγο αυτό άνοιξε κύκλο επαφών με τον διεθνή άσο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε κάτι παραπάνω από θετικός στο να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Άλλωστε ο Έλληνας φόργουορντ θα είναι πολύ σύντομα σε θέση να αγωνιστεί και πάλι και θέλει να κάνει το δικό του restart στην Ένωση.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, ωστόσο την ίδια ώρα δεν σταματάει τις κινήσεις. Διότι μετά τους Τζόρνταν Μόργκαν, Ρίκι Λίντο και Μπράντον Νάιτ, την κιτρινόμαυρη φανέλα αναμένεται να φορέσει και ο διεθνής άσος, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο για επιστροφή στα παρκέ και αυτή αναμένεται να γίνει υπό τις οδηγίες του Ζοάν Πλάθα.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μονακό και όλη τη δράση της Πέμπτης