Πότε υπολογίζεται το ντεμπούτο του Μπράντον Νάιτ με τη φανέλα της ΑΕΚ

Μπράντον Νάιτ

Πότε υπολογίζεται το ντεμπούτο του Μπράντον Νάιτ με τη φανέλα της ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 19:24 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 06.01.2024

Ο Μπράντον Νάιτ έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου (06/01), για λογαριασμό της ΑΕΚ και από την ερχόμενη Δευτέρα θα μπει σε ρυθμό προπονήσεων, στρέφοντας το βλέμμα του στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας, όπου και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα.

Ημέρες αφίξεων ήταν για την ΑΕΚ οι δύο τελευταίες, καθώς μετά τον Ρίκι Λίντο, που έφτασε την Παρασκευή και το Σάββατο έκανε την πρώτη προπόνησή του με τα χρώματα της Ένωσης, οι κιτρινόμαυροι υποδέχτηκαν έναν ακόμα παίκτη. Ο λόγος για τον Μπράντον Νάιτ, που έφτασε στη χώρα μας για λογαριασμό της ομάδας του Ζοάν Πλάθα.

Ο Νάιτ ήθελε από την πρώτη στιγμή να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και κατά τις πρώτες στιγμές του στην Ελλάδα δεν έκρυψε τη χαρά του για την εξέλιξη αυτή, διαμηνύοντας στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τη νέα του ομάδα.

Από τη στιγμή που δεν έχει κάνει κάποια προπόνηση με τον Ζοάν Πλάθα και τους συμπαίκτες του δεν θα βρεθεί στην αποστολή για το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό. Κάτι που σημαίνει πως το ντεμπούτο του θα γίνει με μερικές ημέρες καθυστέρηση.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη εμφάνιση του Νάιτ με την φανέλα της ΑΕΚ αναμένεται να γίνει στην Πάτρα και στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, στο κλειστό της Περιβόλας Έχοντας άλλωστε και μια «γεμάτη» εβδομάδα προπονήσεων, ο Νάιτ θα έχει την ευκαιρία να μάθει τους νέους συμπαίκτες του, αλλά και το playbook του Ζοάν Πλάθα.

Tags: