Πανέτοιμος για ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Πανέτοιμος για ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, με μια προπόνηση στο ΣΕΦ, στην οποία άπαντες προπονήθηκαν κανονικά ενόψει του σπουδαίου αγώνα στα Λιόσια (7/1, 14:45).

Ο Ολυμπιακός έχει όλα του τα... όπλα έτοιμα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ (7/1, 14:45) στα Λιόσια, για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League

Μετά τη σπουδαία νίκη απέναντι στη Μονακό, ο Ολυμπιακός έστρεψε το βλέμμα του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο είναι και το πρώτο ντέρμπι του 2024 για το ελληνικό πρωτάθλημα, με τους Ερυθρόλευκους να επιθυμούν να καθαρίσουν την αναμέτρηση, ώστε να επικεντρωθούν στη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί. 

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ με μια προπόνηση στο ΣΕΦ, στην οποία ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. 

Με τέτοια καρδιά, θα πάει μακριά ο Ολυμπιακός

Με τέτοια καρδιά, θα πάει μακριά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε μπασκετάρα απέναντι στη Μονακό, όμως είχε τη πνευματική ηρεμία να «καθαρίσει» τη μπουγάδα στο τέλος και να θριαμβεύσει, όντας η πιο καυτή ομάδα της Ευρώπης με 4 σερί νίκες! Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Η 12άδα του Ολυμπιακού θα γίνει γνωστή αύριο, με τους Ερυθρόλευκους να μην έχουν δηλωμένους στην Stoiximan Basket League τους Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ από τους δηλωμένους Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Μουστάφα Φαλ, Ίγκι Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ θα πρέπει να αφήσει έναν εκτός.