Κάνααν: «Ο Ουόκαπ έκανε εξαιρετική δουλειά πάνω στον Τζέιμς» (vid)

Αϊζάια Κάνααν

i

Αϊζάια Κάνααν/©Intime

Κάνααν: «Ο Ουόκαπ έκανε εξαιρετική δουλειά πάνω στον Τζέιμς» (vid)

Ο Αϊζάια Κάνααν είχε μόνο καλά λόγια να πει για την άμυνα του Τόμας Ουόκαπ πάνω στον Μάικ Τζέιμς στο ματς Ολυμπιακός - Μονακό.

Ο Αϊζάια Κάνααν, μετά το μέτριο παιχνίδι του απέναντι στην Αρμάνι, ξέσπασε κόντρα στη Μονακό, κάνοντας σπουδαία δουλειά και συμβάλλοντας σημαντικά στη νίκη του Ολυμπιακού

Ο «μπόμπερ» του Ολυμπιακού σταμάτησε στους 16 πόντους και τα 2 τρίποντα, όντας ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του Πειραιά και δείχνοντας πως δεν φοβάται να βγει μπροστά στα δύσκολα. 

Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη σημασία του αποτελέσματος, τη βοήθεια που πήρε η ομάδα του Πειραιά από τον κόσμο, την άμυνα του Ουόκαπ στον Τζέιμς και τη συνέχεια της σεζόν. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αϊζάια Κάνααν στο Amerikanos24TV:

«Ήταν πολύ σημαντικό. να κερδίσουμε. Η Μονακό είναι καλή ομάδα πάντα είναι ψηλά στην βαθμολογία συνήθως όλη τη χρονιά. Και έχουν πολλούς σπουδαίους παίκτες σε αυτή την ομάδα. Το ότι πήραμε μια ποιοτική νίκη εναντίον τους σημαίνει πολλά. Πήραμε δύο νίκες στην έδρα μας αυτή την εβδομάδα για να ξεκινήσουμε τον δεύτερο γύρο. Αυτό είναι πάντα ένα θετικό και εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε»

Για την άμυνα πάνω στον Μάικ Τζέιμς:

«Είναι καθοριστικός για την ομάδα του και κάθε φορά που μπορείς να επιβραδύνεις έναν σπουδαίο παίκτη σαν αυτόν ξέρεις, είναι πάντα μια βοήθεια. Ο Τομ (Ουόκαπ) έκανε φοβερή δουλειά πάνω του απόψε και εμείς παίξαμε σπουδαία ομαδική άμυνα. Ξέρετε, έχουν πολλούς σπουδαίους παίκτες... σε αυτή την ομάδα όμως, οποιοσδήποτε από τους γκαρντ τους μπορεί να ζεσταθεί γρήγορα και παίξαμε ένα παιχνίδι με με σταθερή προσπάθεια στην άμυνα, ομαδική άμυνα».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Οι οπαδοί μας πάντα μας δίνουν πολλή ενέργεια σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Είναι διασκεδαστικό να παίζεις σε μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό, ξέρετε, κάθε βράδυ και θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε την υποστήριξή τους, για το υπόλοιπο της σεζόν και να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτό. Ακόμα έχουμε κάποιους τομείς που μπορούμε να βελτιώσουμε και πραγματικά ανυπομονούμε».

🔴Sportal Euroleague Show με Βαλένθια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής