Ο ΜακΚίσικ και η αφιέρωση στην Μπέριλ: «Δεν υπάρχει άλλη σαν εσένα!»

Ο ΜακΚίσικ και η αφιέρωση στην Μπέριλ: «Δεν υπάρχει άλλη σαν εσένα!»

Sportal newsroom 15:31 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 05.01.2024

Με μία ανάρτησή του ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήθελε να εκδηλώσει την λατρεία στην αγαπημένη του Μπέριλ ΜακΚίσικ, την οποία και έχρισε ως την πιο δυναμική φίλαθλο του Ολυμπιακού!

Δεν είναι απλώς η σύντροφός του. Είναι η No 1 φαν του. Μόνο που σύμφωνα με τον Σακίλ ΜακΚίσικ, η αγαπημένη του Μπέριλ είναι και η πιο ακαταμάχητη οπαδός ολόκληρου του Ολυμπιακού

Την κρίσιμη στιγμή του τριπόντου του, που κατοχυρώθηκε τη νίκη για την ομάδα του Πειραιά απέναντι στη Μονακό για την 19η αγωνιστική της EuroLeague, ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ήξερε εξ αρχής που κάθεται η Μπέριλ στο ΣΕΦ. Μόνο που δεν ήξερε πως αντέδρασε όταν το σουτ του βρήκε τον στόχο. Μπορούσε να το φανταστεί, αλλά άλλο να νομίζεις κι άλλο να ξέρεις. 

Μετά τον αγώνα και βλέποντας τα στιγμιότυπα, σερφάροντας στο ίντερνετ και σκοράροντας στα κοινωνικά δίκτυα, εντόπισε την αντίδραση της αγαπημένης του. Που ήταν έντονη, παθιασμένη και μαχητική. 

Γι' αυτό και ο «Σακ» ήθελε να αποκαταστήσει τις ισορροπίες και να ενημερώσει για το πως έχουν τα πράγματα. Ανήρτησε στο Instagram ένα video όπου εμφανίζεται η Μπέριλ να πανηγυρίζει και παρέα με το οπτικοακουστικό υλικό συνόδεψε το post με ένα συναισθηματικό κείμενο. 

«Δε θα τον πουλήσω»: Η ατάκα του Μπαρτζώκα για τον ΜακΚίσικ δικαιώνεται τρεις μήνες μετά
EUROLEAGUE

13:28 - 05.01.2024

«Δε θα τον πουλήσω»: Η ατάκα του Μπαρτζώκα για τον ΜακΚίσικ δικαιώνεται τρεις μήνες μετά

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν αυτός που με το κρίσιμο εύστοχο τρίποντο κατοχύρωσε υπέρ του Ολυμπιακού τη σπουδαία νίκη επί της Μονακό. Τι είχε προηγηθεί; Μήνες αμφισβήτησης, αλλά και η απόλυτη εμπιστοσύνη του κόουτς Μπαρτζώκα προς το πρόσωπο και τις ικανότητές του.

Ήθελε κάτι να πει «για την γυναίκα στο τέλος του κλιπ», δηλαδή για την γυναίκα της ζωής του. «Είσαι η οπαδός του Ολυμπιακού που δεν έχεις πάρει ακόμα τον σεβασμό που σου αξίζει. Χειρίζεται τα πάντα με τόση χάρη, με περηφάνια και με πάθος. Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος οπαδός σαν κι εσένα», έγραψε. 

Και κατέληξε: «Μετά από αυτό το πλάνο το πρώτο πράγμα που είπε ήταν "ήρθε η... καταραμένη ώρα"». Και με το καταραμένη, εννοούσε (προφανώς) η ευλογημένη. 

Στα σχόλια κυριάρχησε η απάντηση της ίδιας που σχολίασε με το «Thank you αγάπη μου», ενώ υποκλίθηκαν και στον Σακίλ ΜακΚίσικ και στην Μπέριλ και οι συμπαίκτες του πρώτου και φιλαράκια της δεύτερης. Ο Τόμας Ουόκαπ, ο Μουσταφά Φαλ, αλλά και ο Αϊζέια Κάνααν. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Βαλένθια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!