Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια ενόψει Παναθηναϊκού

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια ενόψει Παναθηναϊκού

Χρήστος Τσάλτας 16:07 - 08.02.2024

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR πλησιάζει (12/02, 20:15) και στο πλαίσιο αυτό η ΚΑΕ ΑΕΚ έθεσε στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια, περιμένοντας στήριξη στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής.

Σε ρυθμούς Παναθηναϊκού AKTOR μπαίνει η ΑΕΚ, που έχει σαν στόχο να αφήσει πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων και να κοιτάξει μπροστά. Η Ένωση θέλει τον κόσμο στο πλευρό της και στο πλαίσιο αυτό έθεσε στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια.

Στα τελευταία παιχνίδια, με Κολοσσό Ρόδου και Μούρθια, οι φίλοι της Ένωσης που βρέθηκαν στις κερκίδες με το πέρας των αναμετρήσεων αποδοκίμασαν την ομάδα, για τις ήττες αλλά και τις εμφανίσεις, όμως αυτή τη φορά η ΑΕΚ θέλει άπαντες να βρεθούν στο πλευρό της, κάτι που έδειξε με την ανακοίνωση της Τετάρτης.

Για το λόγο αυτό έθεσε στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια, που ξεκινούν από 15 ευρώ και περιμένει οι φίλοι της ομάδας να γίνουν ο... έκτος παίκτης σε μια κρίσιμη και σημαντική αναμέτρηση στην Stoiximan Basket League.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΑΕΚ ΒETSSON BC ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας», με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League 2023-2024, τη Δευτέρα (12/02, 20:15), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Τιμές εισιτηρίων: 15, 20, 25, 30, 50, 100, 150 ευρώ

Τρόποι αγοράς:

-H αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA, πατήστε ΕΔΩ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ.

-Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2013)

Tags: