Παρακολουθεί τον Τζάστιν Ράιτ-Φόουρμαν η ΑΕΚ (vid)
i

© photo by Scott Taetsch / Getty Images / Ideal Images

Παρακολουθεί τον Τζάστιν Ράιτ-Φόουρμαν η ΑΕΚ (vid)

Χρήστος Τσάλτας 11:36 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:39 - 20.12.2023

Την περίπτωση του Τζάστιν Ράιτ-Φόουρμαν εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της με τον 26χρονο γκαρντ να είναι μια από τις επιλογές του Ζοαν Πλάθα.

Ο Μπεν ΜάκΛεμορ έλυσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στην αγορά για να καλύψει το κενό του. Οι λύσεις που εξετάζει αυτή την περίοδο η Ένωση είναι περιορισμένες όμως σε αυτές έχει προκύψει και ένας γκαρντ νε τρομερή έφεση στο σκοράρισμα.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας «ΩΡΑ» κάνει λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τζάστιν Ράιτ-Φόουρμαν. Πρόκειται για έναν γκαρντ 26 ετών που είναι απόφοιτος του Hofstra και έχει τρομερή έφεση στο σκοράρισμα. Διαθέτει εξαιρετικό μακρινό σουτ, μπορεί να απειλήσει και με drive, ενώ στην καλή του μέρα είναι ικανός να πάρει... μόνος του αγώνες.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρωτάθλημα του Καναδά που αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ήταν πρώτος σκόρερ μετρώντας 29,1 πόντους κατά μέσο όρο με τους Σασκάτσουαν Ράτλερς. Στην καριέρα του μετράει και 4 παρουσίες στο ΝΒΑ, με τους Γιούτα Τζαζ τη σεζόν 2019-20.

Ευρωπαϊκές «μάχες» με διαφορετική βαρύτητα για την εξασφαλισμένη ΑΕΚ και τον διεκδικητή ΠΑΟΚ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

10:50 - 20.12.2023

Ευρωπαϊκές «μάχες» με διαφορετική βαρύτητα για την εξασφαλισμένη ΑΕΚ και τον διεκδικητή ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εντός έδρας της Γαλατασαράι (20/12, 19:30) και θέλει νίκη ή ήττα μέχρι 10 πόντους για να πάρει την δεύτερη θέση του ομίλου, ενώ η πρωτοπόρος ΑΕΚ που έχει προκριθεί εδώ και καιρό αντιμετωπίζει στην Γερμανία την Λούντβιχσμπουργκ (20/12, 21:30)

Ο Ράιτ-Φόουρμαν είναι παίκτης που μπορεί να γεμίσει την περιφέρεια της Ένωσης, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό με την υπόθεση του. Πρόθεση της ΑΕΚ εξάλλου είναι να εξαντλήσει τα περιθώρια για την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης, πράγμα που σημαίνει πως το... σαφάρι θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες. Άλλωστε στην παρούσα φάση δεν υπάρχει βιασύνη από τους ανθρώπους της ομάδας που θέλουν να δουν τι θα προσφέρει η αγορά προκειμένου να κινηθούν αναλόγως τις επόμενες μέρες.

Sportal Euroleague Show με Μονακό - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!