Παίζει με τη «φωτιά» η ΑΕΚ ενόψει της νέας περιόδου - Τι συμβαίνει με τα χρωστούμενα στους παίκτες

Η ομάδα της ΑΕΚ

i

Basketball Champions League

Παίζει με τη «φωτιά» η ΑΕΚ ενόψει της νέας περιόδου - Τι συμβαίνει με τα χρωστούμενα στους παίκτες

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:00 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 05.07.2023

Στην ΑΕΚ τα μηνιάτικα των παικτών της περασμένης σεζόν έχουν μείνει πολύ πίσω, με τους αθλητές, όπως αναφέρουν οι πηγές του Sportal, να έχουν φτάσει στο αμήν με την κατάσταση και την στάση της Ένωσης.

Πολύ σοβαρές καταγγελίες είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ΑΕΚ και τα χρέη της προς τους παίκτες της περασμένης σεζόν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, η Ένωση έχει πολλές οφειλές προς όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν, με τις πηγές μας να μιλούν για 3 ή και 5 μισθούς που ακόμα δεν έχουν καταβληθεί στους αθλητές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Ένωση ήταν πίσω στις πληρωμές μέσα στη σεζόν, έχοντας 1 με 2 μήνες μέσα τους παίκτες, κάτι που δυστυχώς συμβαίνει με πολλές ομάδες της Basket League. Παρόλα αυτά, πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, με τους αθλητές να είναι το λιγότερο 3 μήνες μέσα, όπως σας αναφέραμε προηγουμένως. Είναι χαρακτηριστικό πως οι ξένοι της ομάδας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, σχεδόν σε καθημερινή βάση μιλούν με τους Έλληνες συμπαίκτες τους, ώστε να μάθουν μήπως υπάρχει κάτι περισσότερο σχετικά με τα δεδουλευμένα τους.

Καντζούρης και παίκτες της ΑΕΚ

Σε αυτά υπάρχει και το μπόνους της πρόκρισης στα προημιτελικά του FIBA Champions League, το οποίο επίσης δεν έχει καταβληθεί ακόμα, παρότι σύμφωνα με το κανονισμό, πρέπει να δοθεί στους παίκτες μέσα σε 60 ημέρες από την επίτευξη του στόχου που είχε τεθεί (στην παρούσα φάση η πρόκριση στην 8άδα της διοργάνωσης).

Σύμφωνα με το καταστατικό, η ΑΕΚ πρέπει να καταθέσει πλήρη φάκελο στις 30 Αυγούστου, ο οποίος θα αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως άπαντες από την περσινή ομάδα, είτε έχουν πληρωθεί, είτε τα χρωστούμενα έχουν διακανονιστεί. Μέχρι τότε λοιπόν η Ένωση θα πρέπει να έχει κινητοποιηθεί ώστε να βάλει τα χρωστούμενα προς τους αθλητές σε μια σειρά, αλλιώς η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι στον αέρα, καθώς δεν θα διαθέτει τις απαραίτητες υπογραφές από τους πρώην Κιτρινόμαυρους.

Το Sportal θα συνεχίσει να παρακολουθεί το θέμα, ώστε να σας ενημερώσει το συντομότερο δυνατό για όποια εξέλιξη υπάρξει, είτε θετική (που το ευχόμαστε) είτε αρνητική.

Tags: