Η ΑΕΚ Betsson τοποθέτησε δίχτυ μπροστά από τον πάγκο του Περιστερίου

Η ΑΕΚ Betsson τοποθέτησε δίχτυ μπροστά από τον πάγκο του Περιστερίου

Χρήστος Τσάλτας 19:26 - 23.03.2024

Ενόψει του αγώνα με το Περιστέρι η ΑΕΚ Betsson πήρε τα μέτρα της, τοποθετώντας δίχτυ μπροστά από τον πάγκο της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη.

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται το Περιστέρι για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, σε μια αναμέτρηση με πολύ μεγάλη σημασία για τους κιτρινόμαυρους, που με νίκη θα βρεθούν στην πρώτη εξάδα της κατάταξης στο πρωτάθλημα.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του Ηλία Ζούρου υπήρξαν απρόοπτα, καθώς φίλοι των κιτρινόμαυρων που βρέθηκαν πίσω από τον πάγκο του Προμηθέα πέταξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που αναμένεται να φέρει τιμωρία της έδρας στο BCL της νέας σεζόν. Αυτό γιατί οι κιτρινόμαυροι είναι ήδη υπότροποι για όσα έγιναν την περσινή σεζόν.

Με το παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι να πλησιάζει η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ πήρε τα μέτρα της για την αποφυγή νέων επεισοδίων. Κι αυτί γιατί πέραν του να «κλείσει» τις θέσεις που βρίσκονται ακριβώς πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, προχώρησε σε ακόμα μια κίνηση.

Πιο συγκεκριμένα τοποθέτησε δίχτυ στο μπροστά από την εξέδρα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, θέλοντας έτσι να συμβάλλει στο να κυλήσουν τα πάντα όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Το δίχτυ καλύπτει σε έκταση τον πάγκο των φιλοξενούμενων στο κλειστό των Λιοσίων.