Με όλα τα διαθέσιμα «όπλα» στον... τελικό με το Περιστέρι η ΑΕΚ Betsson

Με όλα τα διαθέσιμα «όπλα» στον... τελικό με το Περιστέρι η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 19:08 - 23.03.2024

Η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει το Περιστέρι, στο κλειστό των Λιοσίων, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Ώρα για... τελικό για την ΑΕΚ Betsson. Η Ένωση υποδέχεται το Περιστέρι, στο κλειστό των Λιοσίων, με την ομάδα του Ηλία Ζούρου να θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να εξασφαλίσει την έκτη θέση της τελικής κατάταξης και να παίξει στο πρώτο bracket του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι, στο κλειστό του Αγίου Θωμά και σε συνδυασμό με την ήττα του Κολοσσού Ρόδου, στην Πάτρα, απέναντι στον Προμηθέα, έχουν τον πρώτο λόγο για την εξάδα και κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Απέναντί τους θα βρουν την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη που έρχεται με φόρα από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Τενερίφη, αλλά και την πρόκριση στα προημιτελικά του BCL, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να τίθεται αντιμέτωπη με την κάτοχο του τίτλου, Βόννη, με μειονέκτημα έδρας.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου η Ένωση θα έχει όλα τα διαθέσιμα όπλα ετοιμοπόλεμα. Ο Λάνγκστον Χολ επέστρεψε στην λίστα του πρωταθλήματος, παίρνοντας τη θέση του τραυματία Τζόρνταν Μόργκαν, την ώρα που εκτός δράσης θα βρίσκονται οι τραυματίες Τζάστιν Τίλμαν και Δημήτρης Φλιώνης.

Από εκεί και πέρα, στην 12άδα θα βρίσκεται και ο Μάριος Μαραθωνίτης, ο οποίος ήταν μέλος της αποστολής τόσο στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο, όσο και στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στο Μαρούσι.

Η 12άδα της ΑΕΚ Betsson: Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Χόλινς, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Χατζηδάκης, Κουζμίνσκας, Νάιτ, Κουζέλογλου, Μαραθωνίτης, ΜακΡέι