O Aγραβάνης με το τριφύλλι στο στήθος: «Έτοιμος» (vid)

O Aγραβάνης με το τριφύλλι στο στήθος: «Έτοιμος» (vid)

Sportal newsroom 16:53 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 01.02.2023

Ο Δημήτρης Αγραβάνης φόρεσε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά και ο Νίκος Παππάς ανέβασε στόρι στο Instagram με το νέο του συμπαίκτη!

Ο Δημήτρης Αγραβάνης πέρασε το πρωί της Τετάρτης 1/2 τα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, φορώντας τη φανέλα της νέας του ομάδας. 

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ άφησε το Περιστέρι bwin για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και από το πρωί της Τετάρτης έβαλε τα πράσινα και στη συνέχεια αποκαλύφθηκε από έναν συμπαίκτη του! Ο λόγος για τον Νίκο Παππά, ο οποίος μέσω Instagram έδωσε στον κόσμο τις πρώτες εικόνες του Αγραβάνη με την εμφάνιση του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός δίνει την ευκαιρία στον Αγραβάνη να... δικαιώσει τον Σπανούλη!
EUROLEAGUE

09:20 - 01.02.2023

Ο Παναθηναϊκός δίνει την ευκαιρία στον Αγραβάνη να... δικαιώσει τον Σπανούλη!

Έχουν περάσει 1.398 μέρες από το τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Αγραβάνη στη Euroleague. Τώρα όμως ετοιμάζεται για την επιστροφή του με τον Παναθηναϊκό, εξαργυρώνοντας τον ηγετικό ρόλο που είχε στον Προμηθέα αλλά και με τις εμφανίσεις του στην Εθνική...

Ο Αγραβάνης δεν έχασε καθόλου χρόνο και βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ξεκίνησε αμέσως τη δουλειά προκειμένου να είναι έτοιμος να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας από το Σάββατο 5/02, όταν και ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει από την Ισπανία όπου βρίσκεται για τους αγώνες με την Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπασκόνια. 

Στο βίντεο που δημοσίευσε στα στόρι του ο Παππάς, ο Αγραβάνης εμφανίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής υπέγραψε με τους «πράσινους» συμβόλαιο για 2.5 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα του option out στα δύο επόμενα καλοκαίρια. 

Δείτε τον στο βίντεο του Νίκου Παππά:

Tags: