Αμφίβολος και με το Μαρούσι ο Πόλεϊ στον Κολοσσό
i

©InTime

Αμφίβολος και με το Μαρούσι ο Πόλεϊ στον Κολοσσό

Γιάννης Πάλλας 18:08 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 19.03.2024

Ο Τάιλερ Πόλεϊ έχει πρόβλημα στο πέλμα (απονευρωσίτιδα) και κάνει μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει τον αγώνα με το Μαρούσι

Μάχη με το χρόνο δίνει ο Τάιλερ Πόλεϊ του Κολοσσού, που ταλαιπωρείται με πελματιαία απονευρωσίτιδα, προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής (24/3) με το Μαρούσι!

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έπαιξε ούτε το περασμένο Σάββατο με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία και εκτιμάται πως θα υπάρχει σαφής εικόνα για την κατάσταση του και το αν θα προλάβει να παίξει την Παρασκευή (22/3).

Ο Πόλεϊ θέλειν να παίξει, αλλά ο προπονητής της ομάδας Κούρο Σεγκούρα δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει τη συμμετοχή του εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Θα περιμένει την εισήγηση του ιατρικού επιτελείου, πριν πάρει την τελική απόφαση.

Από κει και πέρα ο Ανδρέας Πετρόπουλος αναμένεται να μπει κανονικά στις προπονήσεις, όπως και ο Λόντον Περάντες, που δεν έπαιξαν στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Προμηθέα.

Ο Κολοσσός θέλει τη νίκη με το Μαρούσι και θα περιμένει την αναμέτρηση της ΑΕΚ Betsson με το Περιστέρι bwin και του ΠΑΟΚ με την Καρδίτσα για να δουν εάν θα προλάβουν να τερματίσουν στην έκτη θέση.

Ο Άντονι Έντουαρντς το έχει ξανακάνει: Όταν έπαιρνε την... ψυχή των αντιπάλων του με αδιανόητα poster dunks (vids)
NBA

18:00 - 19.03.2024

Ο Άντονι Έντουαρντς το έχει ξανακάνει: Όταν έπαιρνε την... ψυχή των αντιπάλων του με αδιανόητα poster dunks (vids)

Όλος ο πλανήτης μιλάει για το ασύλληπτο poster κάρφωμα μπροστά στον Τζον Κόλινς, στην αναμέτρηση των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με τους Γιούτα Τζαζ. Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο. Και σίγουρα ούτε η τελευταία...

Ξέρουν ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό προκειμένου να ολοκληρώσουν τη φετινή σεζόν. Έχουν δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο σε μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος και θα επιδιώξουν να το διατηρήσουν ως το τέλος της σεζόν.