Η Αναντολού Εφές πρόλαβε τη Μονακό και παίρνει τον Σμιτς!

Η Αναντολού Εφές πρόλαβε τη Μονακό και παίρνει τον Σμιτς!

Γιάννης Πάλλας 16:57 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 20.05.2024

Ο Ρόλαντς Σμιτς ενώ βρίσκονταν στο στόχαστρο της Μονακό, τελικά καταλήγει στην Αναντολού Εφές

Πριν προχωρήσει καλά-καλά στις συζητήσεις με τη Μονακό ο Ρόλαντς Σμιτς, η Αναντολού Εφές με αστραπιαίες κινήσεις φαίνεται να τον κάνει δικό της σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας.

Οι Τούρκοι ήθελαν από την αρχή τον σέντερ της Ζάλγκιρις για τον οποίο έριζαν ακόμη η Μονακό και η Βαλένθια. Ωστόσο, η Αναντολού Εφές με σωστούς χειρισμούς φαίνεται ότι έχει αποσπάσει την καταφατική απάντηση του για συμβόλαιο 2+1 χρόνων.

Ο Ρόλαντς Σμιτς μετά την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα, ανέκαμψε αγωνιστικά στην Ζάλγκιρις και τελείωσε την σεζόν στην Euroleague, έχοντας κατά μέσο όρο 10.5 πόντους και 4.3 ριμπάουντ σε 22:56 λεπτά συμμετοχής.

Η Λιθουανική ομάδα δεν κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα και τα play-in, ωστόσο, ο ίδιος έκανε πολύ καλή σεζόν και φαίνεται πως θα την εξαργυρώσει μ’ αυτό το συμβόλαιο.

Πάντως, η Αναντολού Εφές που έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην Euroleague έχει μπει δυναμικά στην αγορά για να ενισχύσει το ρόστερ της και αυτό αποτυπώνεται εκτός από τον Ρόλαντς Σμιτς που θα αποκτήσει και από την διάθεση της να μπει για τον Βενσάν Πουαριέ θωρακίζοντας την γραμμή των ψηλών.

Άλλωστε, τη φετινή χρονιά θα γίνουν πολλές αλλλαγές στο ρόστερ, καθώς ο κύκλος της επιτυχημένης ομάδας που δημιούργησε ο Εργκίν Αταμάν για περισσότερο από μια πενταετία φαίνεται πως έχει κάνει τον κύκλο της.